Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεοδωρικάκος: Οι χθεσινές επιθέσεις και ο τραυματισμός αστυνομικών πρέπει να τύχουν ομόθυμης καταδίκης από όλους


Δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη:

To τραγικό συμβάν στη Θεσσαλονίκη που οδήγησε στον βαρύτατο τραυματισμό του 16χρονου διερευνάται από τη Δικαιοσύνη η οποία με βάση το Σύνταγμά μας είναι η μόνη αρμόδια να αξιολογήσει τα γεγονότα και να κρίνει για τις ευθύνες. Ας το σεβαστούν όλοι αυτό.  Δυστυχώς η Αξιωματική Αντιπολίτευση και μάλιστα ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας αλλά και άλλες φωνές στο δημόσιο βίο επιχειρούν να εργαλειοποιήσουν, για μικροκομματικούς λόγους, αυτή την επώδυνη υπόθεση.


Με εμπρηστικές δηλώσεις διχασμού, με ακραία ρητορική λαϊκισμού και μίσους απέναντι συλλήβδην στην αστυνομία αλλά και την Κυβέρνηση επιχειρώντας μάλιστα μία επικίνδυνη ταύτιση με τον Δεκέμβρη του 2008 επιζητώντας την επανάληψη των ίδιων θλιβερών γεγονότων που είχαν συμβεί τότε ματαιοπονούν, δεν θα το επιτρέψουμε. Η ισχύς της δημοκρατίας μας και το κράτος δικαίου δεν μπορεί να αμφισβητηθούν από κανένα. Η κοινωνία μας δεν ανέχεται πράξεις βίας και αντεκδίκησης πουθενά και από κανένα.

Οι χθεσινές επιθέσεις και ο τραυματισμός αστυνομικών πρέπει να τύχουν ομόθυμης καταδίκης από όλους. Στηρίζουμε την Ελληνική Αστυνομία στην άσκηση των καθηκόντων της αποφασιστικότητα αλλά πάντα αυστηρά στο πλαισίου του νόμου γιατί ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς εξαιρέσεις.

Απευθύνω τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια του 16χρονου αγοριού ευχόμενος να αναρρώσει γρήγορα.










Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί δεν μαζεύετε τους συνδικαλιστές απο τα τηλεπαράθυρα; Κάτι τέτοιοες στιγμές χρειάζεται να εκπροσωπει την Ελ.ΑΣ και του Υπουργείο ΠτΠ η Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Αλλιως καταργήστε την. Δεν χρειαζόμαστε την αυτοπροβολή τους. Είναι δύσκολές και επικίνδυνες οι ημέρες και ώρες. Φτάνει με τους συνδικαλιστές. Κάνουν ζημιά.