Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σπίρτζης: Σήμερα ένοπλη ληστεία στο Σύνταγμα … Προχθές: Δύο νεκροί και μία τραυματίας στην κατάμεστη πλατεία της Νέας Σμύρνης


Δελτίο Τύπου του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη KO ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Σπίρτζη

Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2022


Σήμερα ένοπλη ληστεία στο Σύνταγμα …

Προχθές: Δύο νεκροί και μία τραυματίας στην κατάμεστη πλατεία της Νέας Σμύρνης…

Τάκης Θεοδωρικάκος (την Παρασκευή): «Η ασφάλεια είναι ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας»


Η επιβεβαίωση ότι ο κ. Θεοδωρικάκος έχει μετεξελιχθεί σε Υπουργό Προπαγάνδας του Πολίτη δεν χρειάζεται περαιτέρω επιχειρήματα από τα γεγονότα του αστυνομικού ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

Η ένοπλη ληστεία στο κατάστημα της Rolex στην οδό Κολοκοτρώνη, στο πιο κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο της πρωτεύουσας, με ειδικά μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε από 4 δράστες που κρατούσαν όπλα και χτύπησαν τον φύλακα του καταστήματος

Η ελληνική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη, αφού δύο ημέρες νωρίτερα παρακολούθησε την διπλή δολοφονία και βαρύ τραυματισμό στην κατάμεστη πλατεία της Νέας Σμύρνης, απέναντι από παιδική χαρά και ανάμεσα σε ανυποψίαστους πολίτες.

Να τονίσουμε ότι περιμετρικά του σημείου που πραγματοποιήθηκε η σημερινή ένοπλη ληστεία βρίσκονται εκατοντάδες αστυνομικοί, οι οποίοι όμως δεν υπηρετούν στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής αλλά στις υπηρεσίες καταστολής, εντός των ειδικών οχημάτων των ΥΜΑΤ και ΥΜΕΤ.

Αποδεικνύεται περίτρανα η αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του δόγματος «Νόμος και Τάξη», που δεν αντιλαμβάνεται την ασφάλεια και την προστασία του Πολίτη σε σχέση με το έγκλημα, την βαρύνουσα εγκληματικότητα και τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα αλλά ως μέσο καταστολής όποιου και όποιων διαφωνούν στην ανάλγητη αντικοινωνική πολιτική του κ. Μητσοτάκη και της παράταξης του.

Είναι πράγματι αυταπάτη να αναλάβει ο κ. Θεοδωρικάκος και ο κ. Μητσοτάκης τις ευθύνες τους και να δείξουν στοιχειώδη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, όταν χθες μας ενημέρωσαν ότι «Ενισχύουν συστηματικά την παρουσία της Αστυνομίας στις γειτονιές, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τους 3.300 αστυνομικούς, που ήδη περιπολούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής».

Αναμένουμε όμως την τυποποιημένη προπαγανδιστική δήλωση τους, όπως χθες και κάθε φορά, με την οποία θα επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και θα μας κατηγορήσουν για παραλήρημα μίσους και δήθεν απέχθεια προς την Ελληνική Αστυνομία.

Να απαντήσουμε από τώρα, πριν την γνωστή τυποποιημένη διχαστική τους δήλωση ότι το να καταγγέλλεις τα κακώς κείμενα και τα νοσηρά φαινόμενα που έχουν δηλητηριάσει την ελληνική κοινωνία είναι απόδειξη ανυπόκριτης αγωνίας για την έλλειψη ασφάλειας των πολιτών αλλά και σεβασμού στις γυναίκες και τους άντρες της ΕΛΑΣ που κοπιάζουν και κινδυνεύουν καθημερινά, απροστάτευτοι από την πολιτεία.

Οι μικροπολιτικές τακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του υπουργού Προπαγάνδας του Πολίτη μας έχουν οδηγήσει στη σημερινή δραματική κατάσταση. Κι αυτό δεν αλλάζει όσες επιθέσεις κι αν κάνει ο κύριος Θεοδωρικάκος, σε όσες μεγαλόστομες εξαγγελίες προβεί, προκαλώντας θυμηδία την επόμενη μέρα από τα τραγικά αποτελέσματα της πολιτικής τους.



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί δεν αποδεσμεύετε τους ιπποκόμους που σας παρέχει δωρεάν το κράτος να βγουν στην πραγματική αστυνόμευση;;;!!!!!