Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συλλήψεις «αναρριχητών» διαρρηκτών από ΔΙ.ΑΣ Αθηνών σε κτίριο του ΟΣΕ στην Ομόνοια (Βίντεο)






Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο «αναρριχητών» διαρρηκτών που ανέβηκαν σε ταράτσα κτιρίου προμηθειών του ΟΣΕ στην Ομόνοια, προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών.

Το L&O εξασφάλισε βίντεο από την δράση των κακοποιών, που συνελήφθησαν. Πρόκειται για πρόκειται για έναν 29 Ιρανό και έναν 38 Αφγανό που έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για κλοπές και άλλα αδικήματα. Στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης (29/11)χτύπησε συναγερμός σε κτίριο που αποτελεί παράρτημα προμηθειών του ΟΣΕ στην οδό Αγίου Κωσταντίνου.


Άμεσα ο υπεύθυνος φύλαξης ενημέρωσε το 100 καθώς μέσω καμερών εντόπισε τα δυο άτομα να αναρριχώνται με σχοινί στο κτίριο από παρακείμενο εγκαταλειμμένο κτίριο έχοντας στα χέρια φακούς.

Μάλιστα τους έβλεπε σε απευθείας εικόνα να κόβουν τα κάγκελα της πόρτας της ταράτσας με τροχό και να μπαίνουν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Σε διάστημα μόλις δυο λεπτών στο σημείο έφτασαν 3 ομάδες της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών, όπου περικύκλωσαν το κτίριο για να αποκλείσουν τις οδούς διαφυγής των κακοποιών.
κόβοντας με τροχό τα κάγκελα της πόρτας της ταράτσας να μπαίνουν μέσα.




Ο υπεύθυνος της εταιρίας φύλαξης του κτιρίου βρισκόταν σε επικοινωνία με τους αστυνομικούς, καθοδηγώντας τους για το που βρίσκονταν οι κακοποιοί μέσα στο κτήριο, προειδοποιώντας τους ότι οι δράστες έχουν ξεκινήσει και ξηλώνουν τις κάμερες από όπου περνάνε για να μην εντοπίζονται.


Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών, με κίνδυνο της ζωής τους πήδηξαν από την ταράτσα και εντόπισαν τους δράστες στον τρίτο όροφο του κτιρίου να προσπαθούν να διαφύγουν με ένα χρηματοκιβώτιο και τα κλοπιμαία στα χέρια όμως
λόγω του βάρους του χρηματοκιβωτίου ο ένας κατρακύλησε στις σκάλες και στην συνέχεια ταμπουρωθηκαν σε ένα δωμάτιο. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και παρά την σθεναρή τους αντίσταση κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.





Πηγή: lawandorder.gr







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης giorgos είπε…
Γιατί δεν έχουν απελαθεί ως τώρα