Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λύτρας: Αν ο 16χρονος δεν ήταν Ρομά, θα είχε προφυλακιστεί ο αστυνομικός




Ο κ. Λύτρας παραλλήλισε την υπόθεση με εκείνη της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αναφέροντας ότι «οι ίδιες δικαιολογίες είχαν ακουστεί και τότε»


Στον θανάσιμο πυροβολισμό του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη, στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του ανηλίκου, Απόστολος Λύτρας, επισημαίνοντας ότι «αν δεν ήταν Ρομά και ήταν ένα παιδί που ήταν στο κολέγιο, θα είχε προφυλακιστεί ο αστυνομικός».






Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι ο αστυνομικός δεν μπορεί να μιλάει για άμυνα εφόσον «κυνηγούσε ένα 16χρονο παιδί μαζί με άλλους συναδέλφους του».




Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι «είχε να κάνει πολλές διαδικασίες με βάση την εκπαίδευση που έχει κάνει σαν αστυνομικός, μέχρι να σηκώσει το όπλο και να πυροβολήσει».



Παραλλήλισε μάλιστα την υπόθεση με εκείνη της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αναφέροντας ότι «οι ίδιες δικαιολογίες είχαν ακουστεί και τότε. Ο αστυνομικός είχε πει τότε ότι φοβήθηκε επειδή είδε πολλά άτομα μαζί».

Πηγή: www.cnn.gr







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για ορισμένους συνέλληνες με δίκη ή χωρίς δίκη αν είσαι αστυνομικός είσαι πάντα ένοχος , αν είσαι ρομά , αναρχικός , μπαχαλάκιας , ανήλικος γενικά, γιατί μπορεί να είσαι ανήλικος γονέας η να οδηγείς ως ανήλικο παιδί "αεροπλάνο" να κλέβεις να ληστεύεις και γίνει το κακό ,είσαι καλός άνθρωπος και ενίοτε "σημαία" εξέγερσης για να καταστρέφετε η περιουσία των "κακών" ανθρώπων!!! Δεν ξέρω βέβαια τι θα έλεγε ο Δικηγόρος ως υπεράσπιση του κακού αστυνομικού!!!!!!!