Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αθώος ο Δημήτρης Ινδαρές και οι γιοι του


Λόγω αμφιβολιών αθωώθηκαν από το τριμελές εφετείο πλημμελημάτων ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές και οι δύο γιοι του, οι οποίοι κατηγορούνταν για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί κατά τη διάρκεια εκκένωσης κατάληψης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι τον Δεκέμβριο του 2019.

Ο σκηνοθέτης βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της εξύβρισης κατά συρροή και της παράνομης βίας, ενώ οι γιοι του κατηγορήθηκαν και για απείθεια, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοκατοχή. Είχαν συλληφθεί κατά την επιχείρηση εκκένωσης στο Κουκάκι.

«Οι τρεις κατηγορούμενοι με απόλυτη βεβαιότητα δεν τέλεσαν αυτές τις πράξεις. Έγιναν θύματα μιας τυφλής, ωμής και αυθαίρετης αστυνομικής βίας και χρησιμοποιήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις για να καλύψουν την παταγώδη αποτυχία της επιχείρησης. Έγιναν τα εξιλαστήρια θύματα.

Προτείνω να απαλλαγούν όχι λόγω αμφιβολιών, αλλά γιατί δεν τέλεσαν τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται» τόνισε νωρίτερα η εισαγγελέας στην αγόρευση της.



Πηγή: newsit.gr






Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανώνυμη είναι η εισαγγελέας; Γράψτε και το όνομα για να τσεκάρουμε την υπηρεσιακή της ανέλιξη όταν αναλάβει ο Αλέξης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ "τυφλή" αυτή η δικαιοσύνη. Ούτε αντίσταση η απείθεια είδαν. Μάλλον φαντάσματα θα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς τότε, αφού ουδείς άλλος θεάθηκε από την οικογένεια ή τους αστυνομικούς. Καλά να πάθει η Αστυνομία όμως.... αφού δεν μιλάει κανείς στρατηγός, κανείς υπουργός, και αφού οι αστυφύλακες θυσιάζουν τη σωματική τους ακεραιότητα για ανόητες καταλήψεις.
Άλλη μιοα ντροπή προστίθεται στις αμέτρητες που έχει ήδη η χώρα και η ¨"δικαιοσύνη" της
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας κάνουν έφεση
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν μας είπε το υπουργείο, οι 2 εισαγγελείς παροντες στην επιχείρηση, που κρύβονται?? Πίσω απ το χρυσοχοιδη που έσπευσε στα κανάλια να ξεκινήσει ΕΔΕ?
Μήπως η εισαγγελέας γνωρίζει τι απέγιναν?? Αγχωθηκαμε, άλλη μια φορά, μπροστά και εκτεθειμένοι οι συνάδελφοι, και οι επικεφαλεις εξαφανισμένοι