Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Μιχάλη Καραμαλάκη συναντήθηκαν οι Ειδικοί Φρουροί Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης


Συνάντηση με Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Το Σάββατο 05-11-2022 μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας συναντήθηκαν στην Κομοτηνή με τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ. Στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, μας δόθηκε η ευκαιρία να του εκθέσουμε ζητήματα που αφορούν την Α.Δ. Ροδόπης αλλά και το σύνολο της περιφέρειάς μας.

Μείζον πρόβλημα αποτελεί η υποστελέχωση των υπηρεσιών της Α.Δ. Ροδόπης, θέμα στο οποίο, του ζητήσαμε να συνδράμει προς επίλυσής του, με τις τακτικές μεταθέσεις Αστυνομικών και Ειδικών Φρουρών του έτους 2023.

Ενημερώσαμε τον κ. Γενικό Γραμματέα για την κατασπατάληση δυνάμεων και ταλαιπωρία των συναδέλφων μας, με όλους τους κινδύνους που ελλοχεύουν, στις μεταγωγές ποινικών κρατουμένων, από όλη την Περιφέρεια στο Εφετείο Κομοτηνής προς εκδίκαση των υποθέσεών τους. Θέμα το οποίο δεν θα συζητούσαμε σήμερα, εάν είχε ιδρυθεί το Τμήμα Μεταγωγών Κομοτηνής, όπως προβλέπεται από το Προεδρικό διάταγμα 25/20011-ΦΕΚ 75/Α/11-4-2011. Ως γνώστης των θεμάτων, ο κ. Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε να συνδράμει στον μέγιστο δυνατό βαθμό, προς επίλυσής τους.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης ΝΙΚΟΣ ΔΑΖΕΛΙΔΗΣ είπε…
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΙΣΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΘΧΑΛΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΟΡΤΗ.