Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οργή λαού έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού - Οι αστυνομικοί φυγάδευσαν τον κλητήρα


Εκατοντάδες άνθρωποι διαμαρτύρονται και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην Ιωάννα Κολοβού μετά τις απαράδεκτες εικόνες με την έξωση



Σε εξέλιξη βρίσκεται μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Άνω Ιλίσια έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, όπου το πρωί εκτυλίχθηκαν απαράδεκτες εικόνες όταν αστυνομικοί και δικαστικός κλητήρας έβγαλαν με τη βία την δημοσιογράφο, λόγω έξωσης.


Πλήθος κόσμου διαμαρτύρεται και εκφράζει την αλληλεγγύη του στην Ιωάννα Κολοβού, ενώ την ώρα που ο δικαστικός κλητήρας έβγαινε από το σπίτι, ο κόσμος που είχε μαζευτεί εξέφρασε την οργή του, με τους αστυνομικούς να τον φυγαδεύουν.


Η Ιωάννα Κολοβού μιλώντας στο avgi.gr χαρακτήρισε «πολύ τραυματικό και

πολύ σοκαριστικό» αυτό που έζησε το πρωί, όταν η αστυνομία έσπασε την πόρτα του σπιτιού της προσθέτοντας ότι «δεν περίμενα σε ένα κράτος δικαίου, σε μια δημοκρατία να υποστώ αυτό το πράγμα».



«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζών, εξώσεις στις βίλες των αφεντικών», είναι ένα από τα συνθήματα που ακούγονται.


Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το σπίτι βρίσκονται η Ρένα Δούρου, ο Νίκος Παππάς και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.avgi.gr


Υπενθυμίζεται ότι το πρωί αστυνομικές δυνάμεις και δικαστικός κλητήρας εισέβαλαν στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού στα Άνω Ιλίσια και έβγαλαν τη δημοσιογράφο, η οποία καταγγέλλει ότι τα μέλη της ΕΛ.ΑΣ. τη χτύπησαν.


Αστυνομικοί και δικαστικός κλητήρας προχώρησαν σε καταγραφή των αντικειμένων που υπάρχουν στο σπίτι. Όπως η ίδια είπε, δεν την άφηναν να είναι παρούσα και της έδωσαν μόνο ένα ρούχο, τις δύο γάτες της και την έβγαλαν έξω από το σπίτι.
avgi.gr

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επέλεξε να σχολιάσει την απάνθρωπη εικόνα της έξωσης της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου με τεχνοκρατικούς όρους, προσεγγίζοντας το ζήτημα των πλειστηριασμών με την εμμονή ότι όλα είναι «καλώς καμωμένα» από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πηγή:  avgi.gr






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πως γίνεται ρε παιδί μου όταν παίρνουν το σπίτι κανενός φουκαρά που δεν τον ξέρει ούτε ο γείτονας του να μην μιλάει κανείς και τώρα για το σπίτι της δημοσιογράφου να σκάνε μύτη Χ ακτιβιστές και να διαμαρτύρονται.