Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έστειλαν την αστυνομία να κάνει έξωση στη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού - Έσπασαν την πόρτα


Εικόνες ντροπής και αδικίας είναι αυτές που εκτυλίχθηκαν σήμερα, Δευτέρα, την οικία της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, όπου νωρίς το πρωί ξεκίνησε η διαδικασία της έξωσης για χρέος 15.000 ευρώ.

Νωρίς το πρωί, αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα της με πριόνι και, όπως η ίδια περιγράφει, «τραβώντας με έβγαλαν έξω».


Χαρακτηριστικές της βιαιότητας είναι φωτογραφίες που δημοσιεύει η ομάδα «Ζωγράφου Ανυπότακτη Πόλη», όπου η πόρτα της μοναδικής κατοικίας της δημοσιογράφου είναι διαλυμένη:


Σταμάτησε προσωρινά η διαδικασία έξωσης της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, από το σπίτι της στου Ζωγράφου μετά από παρέμβαση πολιτών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη, του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη και του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη που βρέθηκαν στο σημείο.



Το φορτηγό της μεταφορικής έφυγε χωρίς να έχει αδειάσει το σπίτι, έχοντας βγάλει μόνο μερικά έπιπλα.


Νωρίτερα, αστυνομικοί με κλητήρα μετέβησαν στο σπίτι της και έσπασαν την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι, με την ίδια να δηλώνει πως «τη διέλυσαν» και ότι χτυπήθηκε από τον κλητήρα.



Η Ιωάννα Κολοβού ζούσε στο σπίτι αυτό με τον γιο της. Οι αστυνομικοί τής έδωσαν μόλις λίγα ρούχα, τις δύο γάτες της και τον υπολογιστή της.


Μάλιστα, δεν την άφηναν να μπει στο σπίτι να πάρει ένα ποτήρι νερό...

«Τραβώντας με έβγαλε έξω»


«Δεν με αφήνουν καθόλου. Μιλάμε για αποτρόπαιη κατάσταση, δεν το περίμενα τόσο πολύ. Ούτε στην τουαλέτα δεν με αφήνουν να πάω. "Να πας δίπλα", μου είπε», περιέγραψε η κα Κολοβού, μιλώντας στο OPEN.


Την ίδια ώρα, κατήγγειλε πως χτυπήθηκε: «Με τράβηξε ο κλητήρας, τραβώντας με έβγαλε έξω και με χτύπησε εδώ πέρα» λέει, δείχνοντας το σημείο.

Πηγή:  ethnos.gr






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φαντάζομαι πως δεν είναι η πρώτη ούτε η μοναδική που χάνει το σπίτι της για χρέος σε τράπεζα. Όλη η φασαρία γίνεται γιατί είναι δημοσιογράφος και προφανώς η "ιερή αγελάδα" της κοινωνίας μας πρέπει να μείνει αλώβητη. Κάθε μέρα δικαστικοί κλητήρες κατάσχουν και αποδίδουν περιουσίες κατόπιν δικαστικών αποφάσεων και όχι επειδή τους ήρθε η θεία φώτιση συνεπώς δεν βλέπω προς τι η όλη φασαρία.