Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε πλήρη ετοιμότητα η αστυνομία για την κακοκαιρία - Σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη


Διευρυμένη σύσκεψη για την λήψη μέτρων αντιμετώπισης της επερχόμενης κακοκαιρίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και με την παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα.

Ο κ. Υπουργός ζήτησε από τις Αστυνομικές Αρχές να τεθούν, από τις επόμενες ώρες, σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να συνδράμουν ουσιαστικά, με μέσα και έμψυχο δυναμικό, τον σχεδιασμό του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και να αντιμετωπιστούν τα όποια τυχόν προβλήματα ανακύψουν.

Για το σκοπό αυτό, ενισχυμένα κλιμάκια της τροχαίας θα επιτηρούν στο εθνικό, αστικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, ενώ σε ετοιμότητα θα τεθούν και τα κατά τόπους Αστυνομικά τμήματα της Επικράτειας, ευρισκόμενα σε συνεχή επικοινωνία με τους Δήμους και τις Περιφερειακές Αρχές της χώρας.



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι να πει κανείς! Κάποιοι συνάδελφοι μέχρι το τέλος της υπηρεσιακής τους ζωής θα πρεπει να ταλαιπωρούνται! Να τους κόβονται τα ρεπό χωρίς σοβαρό λόγο. Να ανεβάζουν πιεση που δε πρέπει.Από την άλλη γυναίκες συνάδελφοι με ελάχιστα χρόνια υπηρεσίας έρχονται για υπηρεσία ότι ώρα θέλουν και φευγουν ότι ώρα επίσης θέλουν καθημερινά.Μέχρι υπηρεσιακά οχήματα της πανε σπίτι τους!Όλα αυτά συμβαίνουν σε κεντρική υπηρεσία της Αθήνας.Αλήθεια ο Αξ/κος υπηρεσίας τι κάνει;Ο Δ/της Τμήματος τι κάνει;Ο Δ/της της υπηρεσίας τι κάνει; Ο Ταξίαρχος της επιχειρησιακής Δ/σης το γνωρίζει;υπάρχουν και προισταμενες υπηρεσίες να ενημερωθούν.