Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Το φάντασμα της Σχολής Αρχιπυροσβεστών ΦΕΚ (3533/8-7-2022) - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ''


Παραθέτουμε κείμενο πυροσβέστη-αναγνώστη του Bloko.gr


ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΧ/ΣΤΩΝ ΦΕΚ (3533/8-7-2022) - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ 

Η Σχολή Αρχιπυροσβεστών όπως φαίνεται δεν θα βγει ποτέ....Ο Ν.4662/2020 εφαρμόζεται όπως βολεύει την εκάστοτε Ηγεσία του Π.Σ. (βλέπε 3 σχολές εκ Πυρονόμων). Οι Πυρονόμοι που στο 80% είναι απόφοιτοι Λυκείου τι παραπάνω έχουν από τους Πυροσβέστες και Υπαρχ/στες (στο 80% πτυχιούχοι) που περιμένουν τρία (3) χρόνια να δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται; Έχουν χαθεί τρείς Σχολές Αρχιπυροσβεστών αλλά στο υπηρεσιακό κομμάτι οι απαιτήσεις ανεβαίνουν (επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα). Μας ρωτάτε κύριοι του επιτελείου που το κόστος ζωής έχει φτάσει στα ύψη πόσο ανάγκη έχουμε έστω και 20 ευρώ αύξηση στον μισθό μας τον μήνα; Τα δικά μας παιδιά είναι παιδιά κατώτερου θεού; Γιατί να συζητάμε το 2022 τα ίδια που λέγαμε πριν 10 χρόνια; Αυτό λέγεται ανικανότητα και απραγία ορισμένων που καταλαμβάνουν επιτελικές θέσεις....

Μέσα Νοεμβρίου και δεν ασχολείται κανείς από τους θεωρητικά υπεύθυνους - ανίκανους υπαλλήλους (Αξ/κους) του Πυροσβεστικού Σώματος με την Σχολή Αρχιπυροσβεστών.

Έτρεξαν και καλά τον Αύγουστο μια πρόσκληση για να δουν την συμμετοχή για την ως άνω Σχολή και μετά πάγος (3.000 αιτήσεις πάνω κάτω)......

Τροποποίηση του N.4662/2020 και του ΦΕΚ τ.Β/3533/08-07-2022 ώστε να ενταχθεί η εισαγωγή των πτυχιούχων χωρίς εξετάσεις γιατί στον αριθμό οι πτυχιούχοι είναι γύρω στους 800 και να μπει ένας σχετικά καλός αριθμός στην γενική σειρά από τους άλλους συναδέλφους (χωρίς πτυχίο) και έτσι θα λήξει οριστικά αυτή η αδικία τόσων ετών. Τόσο απλό άλλα τόσο δυσνόητο για κάποιους (πολλά συμφέροντα!!!!)..

Η Πολιτική Ηγεσία ακούει;;;;;;;;











Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι ικανοί ορατές υπρστες, μαζεύουν ελιές τώρα. Μην ανοίγουμε κι άλλες δουλειές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι πτυχιούχοι θέλουν να γίνουν αρχιπυροσβέστες γιατί εχουν ενα πτυχίο άσχετο με την πυροσβεστική,οι παλιότερες σειρές θέλουν να γίνουν αρχιπυροσβέστες γιατί απλά είναι παλιοί,κάποιοι άλλοι δεν αχγώνονται καθόλου γιατί θα βρούν "βύσμα".Μα δεν καταλαβαίνετε επιτέλους οτι οσο ο καθένας κοιτά μόνο την πάρτη του εις βάρος των συναδέλφων του κανείς δεν θα βγεί κερδισμένος;Αντι να ζητάμε να γίνουν δεκτές και οι τρείς χιλιάδες αιτήσεις γιατί πολύ απλά οι ανάγκες του σώματος τόσους απαιτούν(δεν υπαρχει αυτή τη στιγμή ούτε ένας ανακριτικός υπάλληλος στο βαθμό του αρχιπυροσβέστη).