Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βόλος: Κυνηγούσε τον πεθερό του με ρόπαλο, του έβαλε μαχαίρι στον λαιμό -“Ζούμε κόλαση”


Το δικαστήριο αποφάσισε χθες να απαλλάξει μια οικογένεια από τον φόβο, τις απειλές και την ανασφάλεια για την επιβίωσή τους και καταδίκασε τον εν διαστάσει σύζυγο μιας γυναίκας σε 7,5χρόνια φυλακή. Είναι το ίδιο πρόσωπο που έβαλε μαχαίρι στον λαιμό του πεθερού του, που πήρε μπετόνι με βενζίνη για να κάψει σύζυγο και πεθερικά, είναι το ίδιο πρόσωπο που απείλησε εισαγγελέα. Πρόκειται για 46χρονο Αλβανό επιχειρηματία στον Βόλο με μεγαλο κύκλο εργασιών, ο οποιος λαμβάνει απ΄ευθείας αναθέσεις για κατασκευές έργων από δημόσιους φορείς. Στο “όνομα της αγάπης” για το ανήλικο παιδί του διασύρει και χτυπάει την γυναίκα και τα πεθερικά του, ενώ δηλώνει ψυχιατρικό περιστατικό και κοκαϊνομανής, αποζητώντας άλλοθι για τις πράξεις του. Χθες θα εκδικάζονταν δυο υποθέσεις του , ενώ είναι ήδη προφυλακισμενος. Προχθές αργά το βράδυ τηλεφώνησε από την φυλακή στο σπίτι των πεθερικών του και τους είπε: Μόλις γίνει το δικαστήριο θα βγω και σε πέντε λεπτά όπου και να κρυφτείτε θα σας βρω και θα σας σκοτώσω”.

Χθες καταδικάστηκε σε 40 μήνες για δύο επεισόδια. Στο ένα, ανέβηκε στα κάγκελα του σπιτιού των πρώην πεθερικών του, στο οποίο ζει επίσης η πρώην σύζυγος και το παιδί του και άρχισε να φωνάζει, να απειλεί ότι θα τους κάψει ζωντανούς και να προσπαθεί να μπει στο σπίτι. Ευτυχώς από το σπίτι έλειπαν οι πρώην σύζυγος και το παιδί. Τους είχαν φυγαδεύσει σε συγγενικό τους πρόσωπο. Πέταξε πέτρα και χτύπησε στο πόδι την πεθερα του, έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του πεθερού του, ενώ τον χαστούκισε. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε πλαστικό μπουκάλι νερού γεμάτο βενζίνη. Σε μια δεύτερη περίπτωση είχε κυνηγήσει τον πεθερό του με ρόπαλο.

“Ζούμε μια κόλαση, μέσα στις απιελές και το ξύλο”, δήλωσε ο πεθερός του, ενώ “καταπέλτης” ήταν ο εισαγγελέας της έδρας εναντίον του.

Υπενθυμίζεται πως είχε απειλήσει και την εισαγγελέα που έχει χειριστεί δικές του υποθέσεις. Της είχε “ανακοινώσει” πως θα την καρυδώσει και της είπε πως δεν θα γλιτώσει γιατί θα την στείλει φυλακή. Για το συγκεκριμένο περιστατικό είχε διαταχθεί από την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας προκαταρκτική.

Πηγή:gegonota.news






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αργά ή γρήγορα θα βγει από τη φυλακή. Τότε τί θα γίνει κύριοι; Νομίζω πως όλοι ξέρουμε τι πρέπει να γίνει για να τελειώνουμε με τέτοιου είδους αποβράσματα αλλά κανείς δεν παίρνει την ευθύνη να ξεκινήσει τη συζήτηση.