Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Θα σταματήσει αυτή η ασυδοσία με τις αποσπάσεις με έξοδα δημοσίου κυρίως μη ανακριτικών υπαλλήλων;''


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Bloko.gr:

Θέμα :Επάγγελμα : "Αποσπασμένος αστυνομικός( Σ.Φ, Ε.Φ. κατά βάση )" .
Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, συνεδρίασε το Κατώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου εξετάσει την ανάγκη τυχόν έκτακτων – συμπληρωματικών μεταθέσεων. Η απόφαση ήταν 0 ( μηδέν) .Για πρώτη φόρα στα χρονικά. Στις 29/09/22 συνεδρίασε εκ νέου και έβγαλε κάποια αμελητέα νούμερα για ορισμένες Διευθύνσεις.

Το ερώτημα μου, είναι πότε θα σταματήσει αυτή η ασυδοσία με τις αποσπάσεις με έξοδα δημοσίου κυρίως μη ανακριτικών υπαλλήλων ; Κάποιοι συνάδελφοι που ποτέ δεν έχουν υπηρετήσει Αθήνα, που ποτέ τους δεν ταλαιπωρήθηκαν υπηρεσιακά, που δεν ξέρουν τι σημαίνει ενοίκιο,που δεν ξέρουν από ξενιτιά στην ίδια σου την χώρα,που δεν βλέπου την οικογένεια τους 2 φορές τον χρόνο , γιατί υπήρξαν "τυχεροί", τοποθετήθηκαν στον τόπο συμφερόντος τους με προκήρυξη. Εδώ και χρόνια θυσαυρίζουν από τις εν λόγω αποσπάσεις και άλλοι ξύνουν τον πάτο σε Αθήνα και νησιωτικές ( παραμεθώριες ) περιοχές περιμένοντας να τους βγει η μετάθεση για τον τόπο συμφερόντος τους. Αν αυτό δεν είναι αδικία τότε τι είναι ;;







Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ συνάδελφε αν θυμάμαι καλά σε καμία προκύρηξη δεν τίθεται το ζήτημα αν ο απεσπασμένος πρέπει να είναι μη ανακριτικός υπάλληλος!!! Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι αφού δεν μπορείς να πάρεις απόσπαση εσύ ας ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
έλα μωρέ σύντροφε κάθεσαι να σκάσεις, 3κ το μήνα είναι αυτά, άλλοι θα σκότωναν και την μάνα τους για τόσα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφε αυτά τα θέματα τα ρυθμιζουν ανώτεροι Αξιωματικοί με δικά τους κριτιρια, Θεό, λογική κλπ. Εάν ποτέ βγάλεις άκρη πες μου κ εμένα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ίσως το μεγαλύτερο σκάνδαλο τα τελευταία χρόνια σε αυτό το Σώμα η κατασπατάληση Δημοσίου χρήματος για αφιξοαναχωρησεις αστυνομικών πολλές φορές χωρίς λόγο γιατί έτσι απλά μια Διεύθυνση ζητά ενίσχυση επειδή αστυνομικοί της ενίσχυσαν μια άλλη Διεύθυνση που επίσης ενισχύει άλλη Διεύθυνση. ……
Τόσα χιλιάδες ευρώ εκτός έδρας κάποιους φυσικά τους βολεύουν την στιγμή που αδυνατούν να χορηγήσουν ένα παλιό ύφασμα για στολές στο προσωπικό!!!
Αλλά ποιος θα ασχοληθεί με αυτά …….. όλοι ικανοποιημένοι. Άλλωστε φαίνεται κ στα χαμόγελα στις φωτογραφίες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλα τα ρουσφέτια των κυβερνήσεων αμόρφωτοι άνθρωποι, κυρίως οι συνοριακοί, καταλαμβάνουν θέσεις σε επαρχιακές πόλεις που δεν βρίσκονται καν σε σύνορα με γειτονικές χώρες….τι φυλάν ακριβώς ;;;;;;;;ποια η αρμοδιότητα τους…;;;;;ποιον κοροϊδεύετε ;;;ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το εχεις δει τελειος λάθος συνάδελφε. καταρχας σε ενοχλει το ανακρητικος η μη το οποιο δεν ισχυει οταν εισαι διμοιρια η οπκε αυτοι που λες εσυ δουλεψαν 10 χρονια χωρις νυχτερινα και με 50 ωφειλομενα στα τμηματα.αλλα εσυ τα βρηκες ετοιμα και κρινεις.επισης σε αλλους οργανισμους τα χρηματα αυτα τα εισπρατουν και εντος αττικης απο ετη,ψαξε αλλου και ασε τις ιδιοληψιες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ μόνο που διαφωνώ στον διαχωρισμό.Γνωρίζω ζευγάρι ανακριτική και μη ανακριτικο που δεν έχουν αφήσει απόσπαση γι απόσπαση και όταν επιστρέφουν τους έχουν στον αφρό για να μην ξαναφυγουν. Η ξεφτιλα σε όλο το μεγαλείο της.