Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Mικρές διαπιστώσεις αστυνομικού για την ομιλία του Πρωθυπουργού



Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του Bloko.gr:

Σημασία έχει να νιώθεις καλά...να νιώθεις θαλπωρή...να νιώθεις σημαντικός...να νιώθεις ότι σε αγαπάνε!!Και όλα αυτά τα έχουμε με την υπάρχουσα κυβέρνηση (και SMS έχουμε)!Αυτην δεν στηρίξαμε κατά συντριπτική πλειοψηφία;;

Για κοιτάξτε τον καθρέφτη σας!Και εγώ βεβαίως πρώτος απ'όλους...Αλλά εγώ τα λάθη μου τα διορθώνω!!Δεν έχω κομματικές αγκυλώσεις!!Δεν χρωστάω τίποτα και σε κανέναν!! 

Τέτοιου μεγέθους κοροϊδία δεν έχω ξανασυναντήσει στον εργασιακό μου βίο...ο οποίος βίος , τείνει να γίνει αβιωτος εξαιτίας της αύξησης της τιμής πώλησης των αγαθών...δεν φταίει η κυβέρνηση και ούτε μπορεί να ελέγξει την παγκόσμια αύξηση των τιμων,όμως φταιει σε αυτό: Έχει δεσμευτεί δημόσια ο Πρωθυπουργός της χωρας για την υλική , όχι απλά την ηθική,στήριξη των αστυνομικών για το μέγεθος της προσφοράς μας στην κοινωνία και από τότε (2,5 χρόνια πέρασαν) έχει δώσει επιδόματα σε οποιαδήποτε άλλη εργασιακή κατηγορία πολιτών πλην ημων...και επειδή το ερώτημα του πονηρού είναι "μήπως οι επόμενοι θα είναι καλύτεροι" θα του απαντήσω "μέχρι να με κοροϊδέψουν έτσι ξεδιάντροπα και οι επόμενοι,ώστε να τους αλλάξω και εκείνους..."Δεν θα υπεισέλθω σε προτάσεις για αυτά που έπρεπε να γίνουν και να ψηφιστούν,ώστε να δικαιωθεί ο μόχθος του Έλληνα αστυνομικού εργαζομένου και να ανακουφιστεί δημοσιονομικά ο μηνιαίος ελλειμματικός προϋπολογισμός της οικογένειάς μας,γιατί λίγο πολύ όλοι μας τα γνωρίζουμε..

.Κρατάω μέσα μου την κοροϊδία και την αχαριστία και αναμένω με χαρά την ώρα πολίτη...











Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα έρθουν οι επόμενοι, που τώρα είναι προηγούμενοι και θα λιαζομαστε όλοι, μαζί με τους μετανάστες, στις πλατείες. Αυτά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα αναδρομικά τα τσίμπησες εφαπαξ όταν κάποιοι σου έδωσαν τα μισά και σε δόσεις, τα κομματοσκυλα όμως έτσι ζουν με ένα κομμάτι ψωμί συνήθως ή με αέρα κοπανιστο κοιτάζοντας τους άλλους να τρώνε γιατί το μυαλό τους ως εκεί φτάνει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άκουσα ότι ο Πρωθυπουργός θα αναλάβει προσωπικά την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εντωλως φιλικα θα σας το πω και εγω πως αν γυρισουν πλευρο αυτοι που ελπιζουν και οταν ξυπνησουν θα το εχει αναλαβει τοσο προσωπικα που το εφαπαξ σου θα εχει παει στο μισο θα κανεις να δεις ρεπο καθε 3 μηνες και ακου το καλυτερο θα πηγαινει η ληστεια και το εγκλημα γονατο που στο τελος θα φοβασαι και ο ιδιος μεσα στο ιδιο σου το σπιτι. Και το καλυτερο ακομα ορισμενοι θα περιμενουν να δουν ασπρη μερα σε αυτο το κρατος με αυτες τις κυβερνησεις που τον πρωτο πολιτη που δεν σεβονται πρωτα απο ολους ειναι τον Αστυνομικο. Φανταζουν ποσο γραμμενους εχουν τους υπολοιπους.