Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηλικιωμένος κυκλοφορούσε με γεμάτο όπλο στην Ομόνοια - Τον συνέλαβαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης


Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πρόλαβαν τα χειρότερα στην πλατεία Ομονοίας καθώς πριν από 24 ώρες σταμάτησαν για έλεγχο έναν άνδρα οι κινήσεις του οποίου φάνηκαν ύποπτες.

Στον έλεγχο που έγινε βρέθηκε ένα Τοκάρεφ με σφαίρες στη θάλαμη. 

Ο ηλικιωμένος που κατάγεραι από τον Λίβανο φέρεται να είπε αρχικά στους αστυνομικούς ότι πήγαινε σε έναν γνωστό του ο οποίος τον είχε κλέψει και ήθελε να ξακαθαρίσει τους λογαριασμούς του μαζί του ωστόσο στη συνέχεια άρχισε να αντιφάσκει.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τ.Α. Ομονοίας.








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η σύλληψη έγινε μετά από υπόδειξη του ατόμου από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας και όχι σε τυχαίο έλεγχο και ούτε καν κοντά στην πλατεία Ομονοίας.Επισης στην σύλληψη του ατόμου καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών ο ένας εκ τον οποίον έφτασε πρώτος κοντά στο άτομο κρατώντας το όπλο του αλλοδαπού προς τα κάτω και προσπαθώντας επιτυχως να του το αφαιρέσει για να μην κάνει χρήση λόγο ότι στην περιοχή υπήρχε πολύς κόσμος και θα υπήρχαν παράπλευρες απώλειες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην τους χαλατε το χατηρι ζουν για γραφουν οτι τους συμφερει και για την αυτοπροβολη τους και μονο!οσοι ηταν εκει το ξερουν ακομα και οι πετρες το ειδαν….Συγχαρητήρια στα δίκυκλα της υποδιευθυνσης και στα παιδια που επεσαν πρωτοι πανω για μην εχουμε χειροτερα…