Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''ΖΗΤΑΜΕ προσλήψεις ζητάμε κλείσιμο κάποιων ειδικών υπηρεσιών και ζητάμε και αξιωματικούς υπηρεσίας''


Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του Βloko.gr:


Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο πανελλαδικά να υπάρχει υποστελέχωση υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. ,λόγο του μικρόυ αριθμού προσλήψεων , των πολλών συνταξιοδοτήσεων και των παρεργων με τα οποία ασχολείται η ΕΛ.ΑΣ., εκ τον οποίον κάποια έχουν αποφασιστεί, με ΦΕΚ πρ. Διάταγματα ,να φύγουν από την ΕΛ.ΑΣ. πράγμα το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ( επιδόσεις δικογράφων , μεταφορά ψυχικά ασθενών ατόμων ,μέτρα τάξης σε γήπεδα κάθε εβδομάδα, χρηματασποστολες, συνοδεία ταχυδρομείων διανομών κτλ ). 

Με όλα τα ανωτέρω προκύπτει εύλογα το συμπέρασμα ότι όσα άτομα και να έχεις ποτέ δεν φτάνουν, σε συνάρτηση με το ότι υπάρχουν πολλές υπηρεσίες και ακόμα περισσότερες ειδικές, άρα καμία ένωση πανελλαδικά δεν φωνάζει αδίκως, ακόμα και υπηρεσίες των Αθηνών είναι υποστελεχωμένες. Ζητάμε να κάνετε το αυτονόητο , άμεσες και περισσότερες προσλήψεις με πανελλαδικές εξετάσεις . Μέχρις ότου να γίνει αυτό , επειδή τα κενά είναι τεράστια , ζητάμε να καταργήστε ορισμένες ειδικές υπηρεσίες που ναι μεν χρειάζονται, αλλα με τέτοια υποστελέχωση που πλήττει την ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να καταργηθούν και να μείνουν οι απαραίτητες υπηρεσίες , οι οποίες θα είναι καλά στελεχωμένες και θα βρίσκονται κοντά στον πολίτη.

 Επίσης επειδή με τα κυάλια βρίσκεις αξιωματικούς υπηρεσίας στα τμήματα , ζητάμε να γίνουν όλοι οι εισαχθεντες στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το έτος 2000 ( ειδικοί φρουροί κτλ) ανακριτικοι υπάλληλοι ,με σεμινάρια για να εξαλείψει το θέμα με τους ανακριτικους υπαλληλους . 

 Διαφορετικά θα συνεχίζουν να υπάρχουν αστυνομικά τμήματα χωρίς αξιωματικόυς υπηρεσίας και η υποστελέχωση των υπηρεσιών θα αμβλυνεται.






Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζητάμε να ασκήσουν οι Αξιωματικοί το καθήκον του Αξιωματικού Υπηρεσίας ως οφείλουν, εξου κ το όνομα Αξιωματικός Υπηρεσίας. Αφήστε το υβριδικό σύστημα του ανακριτικου υπαλλήλου. Καληνύχτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί οι εισαχθεντες μετά το 2000 και όχι και του 1999;Αγαπητέ συνάδελφε όλοι εισαχθεντες του 2000 είναι κάπου αλλού "τακτοποιημένοι" και κάνουν όλοι οι ανακριτικοι την δουλειά για την οποία έγιναν οι προσλήψεις.