Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Η κ. Παγώνη μπορεί να καμαρώνει - Οι Συνδικαλιστές τις Αστυνομίας μπορούν ; Ή να κάνουν το Παγώνι..''


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του Bloko.gr:


Οι πολύαναμενόμενες εξαγγελίες του κ. Πρωθυπουργού της ΔΕΘ ολοκληρώθηκαν. Οι οικονομικές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού πολλές, εκκωφαντική όμως η απουσία οικονομικών μέτρων στήριξης για τους αστυνομικούς.

Χαρακτηριστική η στήριξη προς το Ιατρικό προσωπικό της χώρας μας. Προφανώς και το Ιατρικό προσωπικό της χώρας αγωνίστηκε να κρατήσει όρθια την χώρα την περίοδο της πανδημίας (στα πλαίσια του αντικείμενου εργασίας του βέβαια) και ορθώς ανταμείβεται.

Συγκεκριμένα μετά από τις οχλήσεις του συνδικαλιστικού κινήματος των ιατρών αλλά και άλλων κλάδων η κυβέρνηση αποφάσισε τόσο οι γιατροί όσο και άλλες εργασιακές ομάδες έως τώρα ( π.χ επιβράβευση Πυροσβεστικού Σώματος με 500€ την αντιπυρική περίοδο, αυξήσεις - νυχτερινη αποζημίωση των στρατιωτικών κ.α), να επιβραβευτούν για την τρέχουσα πρόσφορα των γιατρών την περίοδο του covid19. 

Συγκεκριμένα για το ιατρικό προσωπικό εξαγγέλθηκε αύξηση 10% των μισθολογικών τους αποδοχών αλλά και την πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για το σύστημα υγείας.

Καμιά μέριμνα όμως για τους αστυνομικούς παρά την πρόσφορα τους σε πολλαπλά παιδεία δράσης τους πέραν της καταστολής της εγκληματικότητας όπως η φύλαξη συνόρων- μεταναστευτικό, πανδημία covid19 κλπ.
Συγχαρητήρια λοιπόν στον συνδικαλισμό των Ιατρών ο οποίος κατάφερε να επικοινωνήσει σωστά το έργο των μελλών του και να διεκδικήσει καλύτερες αποδοχές για αυτούς.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με το συνδικαλισμό της Αστυνομίας (0*0=0) τα σχόλια δικάσας…
.
Στην λήθη λοιπόν οι Υποσχέσεις του κ Πρωθυπουργού προς τους αστυνομικούς
για την προσροφά τους στο τέλος της τετραετίας, στην λήθη και οι

Δικάστηκες αποφάσεις του ΣτΕ- μισθολόγιο, Επίδομα Επικινδυνότητας,

Αναγνώριση Πτυχίων Α.Ε.Ι. κλπ.










Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που την είδατε την επιβράβευση Πυροσβεστικού Σώματος με 500€ την αντιπυρική περίοδο?