Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Πρέπει επιτέλους να μπει ένα πλαφόν στον αριθμό των αστυνομικών που θα είναι στα επίσημα''


Παραθέτουμε σχόλιο αστυνομικού-αναγνώστη του Bloko.gr

Τώρα η ομοσπονδία αστυνομικών υπαλλήλων πρέπει σε συνεννόηση με τοπική αυτοδιοίκηση και άλλους φορείς να κάνει παράσταση διαμαρτυρίας - πορεία, με αίτημα να αλλάξει το ΠΔ για της συνοδείες φυλάξεις επισήμων.

 Δεν μπορεί 10 εκατομμύρια άνθρωποι να μένουν απροστάτευτοι για να φυλάσσονται 1000 άτομα πανελλαδικά. Μεταθέσεις δεν έγιναν επειδή όλες οι υπηρεσίες της Αττικής έχουν αδειάσει η ασχολούνται 
με μέτρα στα επίσημα.

 Πρέπει επιτέλους να μπει ένα πλαφόν στον αριθμό των αστυνομικών που θα είναι στα επίσημα και η ομοσπονδία, τα κόμματα,η ίδια η κοινωνία πρέπει να πάρει θέση.










Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έλληνα, όταν θα κόψεις το ρουσφέτι τότε θα γραφτεί ο επόμενος χρυσός αιώνας!!! Μέχρι τότε κλαψε!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι πιο χαριτωμένο έχω διαβάσει αυτές τις ημέρες!!!
Να συμπληρωθεί το κείμενο και με το κλισε "θα βγαλουμε απο τα Επισημα αστυνομικούς στο πεζοδρόμιο, στην πραγματική αστυνόμευση, στην υπηρεσία του πολίτη" το ανακοινώνει κάθε Υπουργός τα τελευταία χρόνια.......
Άντε και του χρόνου στη ΔΕΘ.....

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το λυπηρό είναι ότι ακόμα νομίζετε ότι υπηρετούν στα επίσημα οι "κρυμμένοι" αστυνομικοί.
Κρατική ασφάλεια κύριοι. Εκεί είναι ο λαός της αστυνομίας. Επίσημοι, επιχειρηματίες, βουλευτες (πρώην κ νυν), υπουργοί (πρώην κ νυν), δημοσιογράφοι κλπ κλπ εχουν προσωπική ασφάλεια σε συνοδείες, σπίτια κ γραφεία του. Μερικοί που γνωρίζω δουλεύουν λιγότερο κ από 4 ώρες τη μέρα.. (σε επιφυλακή δήθεν...)
Ξυονατε...πριν ερθει το απόλυτο σκοτάδι