Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταθέτει ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης στην Εξεταστική για τις υποκλοπές

Η Επιτροπή έχει αποφασίσει την εξαίρεση από μάρτυρες όλων των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων



Καταθέτει την Τετάρτη στην Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές ο πρώην διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), Γιάννης Ρουμπάτης, για τη διερεύνηση της “υπόθεσης παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή, Νίκου Ανδρουλάκη”.



Η εξέταση του Γιάννη Ρουμπάτη, που διετέλεσε διοικητή της ΕΥΠ την περίοδο 2015- 2019 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις δέκα το πρωί και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και με την διαδικασία της πλήρης μυστικότητας, όπως έχει αποφασιστεί για όλες τις συνεδριάσεις της Επιτροπής.

Η κατάθεση του μάρτυρα, είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τρίτη, ωστόσο αυτό δεν έγινε λόγω της πολύωρης συζήτησης διαδικαστικών θεμάτων αλλά και της εξέτασης του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Θεόδωρου Δραβίλλα (2012- 015) που ξεπέρασε τις πέντε ώρες.




Υπενθυμίζεται πως η Επιτροπή έχει αποφασίσει την εξαίρεση από μάρτυρες όλων των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων, όπως τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον παραιτηθέντα εξαιτίας του σκανδάλου γενικό γραμματέα και ανιψιό του, Γρηγόρη Δημητριάδη, και το θύμα των υποκλοπών Θανάση Κουκάκη, δηλαδή το ένα από τα δύο πρόσωπα για την παρακολούθηση των οποίων συστήθηκε η Εξεταστική.




Η Επιτροπή έχει αποφασίσει την εξαίρεση από μάρτυρες όλων των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων, όπως τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον παραιτηθέντα εξαιτίας του σκανδάλου γενικό γραμματέα και ανιψιό του, Γρηγόρη Δημητριάδη, και το θύμα των υποκλοπών Θανάση Κουκάκη, δηλαδή το ένα από τα δύο πρόσωπα για την παρακολούθηση των οποίων συστήθηκε η Εξεταστική.
Πηγή: debater.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια