Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μενίδι: Ανθυπαστυνόμος της ΕΛΑΣ «γλέντησε» τη συνταξιοδότησή του με μπαλωθιές και... του πέρασαν «χειροπέδες»


Τραγική ειρωνεία, σήμερα ο αστυνομικός θα παρέδιδε τον οπλισμό του!




Για άσκοπους πυροβολισμούς συνελήφθη ανθυπαστυνόμος της ΕΛΑΣ τα ξημερώματα στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, ο χαμηλόβαθμος αξιωματικός γλεντούσε με την παρέα του σε κατάστημα στη Λεωφόρο Δεκελείας, την επικείμενη συνταξιοδότησή του.


Το κέφι άναψε για τα καλά, με αποτέλεσμα στις δύο τα ξημερώματα ο αστυνομικός να βγάλει το όπλο του και να πυροβολήσει, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, τουλάχιστον 10 φορές στον αέρα. Ένας περίοικος που άκουσε τις μπαλωθιές και είδε τον δράστη που του ήταν άγνωστος, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση.


Πλήρωμα περιπολικού που έφτασε στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου, πήγε στην παρέα για την οποία έγινε η καταγγελία για τους άσκοπους πυροβολισμούς. Ο 53χρονος ανθυπαστυνόμος ομολόγησε στους συναδέλφους του ότι ο ίδιος έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο το τέλος της καριέρας του στο σώμα.

Τραγική ειρωνεία, σήμερα ο αστυνομικός θα παρέδιδε τον οπλισμό του! Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έκαναν το καθήκον τους, του πέρασαν χειροπέδες, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών και στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα.




Πηγή: www.vradini.gr









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εάν χτυπούσε έναν περαστικό η κάποιον εκεί γύρω γιατί θα μιλούσαμε τώρα? Τραγικό εκ μέρους του ένας επαγγελματίας αστυνομικός να δρα λίγο πριν την συνταξιοδότηση του σαν εγκληματίας μόνο κ μόνο επειδή του έκανε κέφι.