Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σκέψεις - προτάσεις αστυνομικού για το επίδομα επικινδυνότητας


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του Bloko.gr:


Επειδή πλησιάζει η ώρα της πορείας της ποασυ στην ΔΕΘ, και θα ακούσουμε πάλι για την βασική μας διεκδίκηση για το επίδομα επικινδυνότητας μια πρόταση που θα μπορούσε να ακουστεί και αν βρεθεί ποτέ κανένας να δώσει αυτό το επίδομα θα ήταν να χωριστεί το επίδομα επικινδυνότητας σε 3 κατηγορίες.
 
1) βασικό επίδομα επικινδυνότητας ,ας πούμε 50-70€/μήνα το οποίο θα χορηγείται σε όλο το αστυνομικό προσωπικό λόγω τής φύσης της δουλειάς που εκτελεί.

2) επίδομα επικινδυνότητας εξωτερικής υπηρεσίας, ας πούμε 70-90€/μήνα το οποίο θα χορηγείται σε όλους τους αστυνομικούς που εκτελούν εξωτερική μάχιμη υπηρεσία εκτός από ΓΑΔΑ &ΓΑΔΘ.

3) επίδομα επικινδυνότητας ΓΑΔΑ- ΓΑΔΘ , ας πούμε 100-120€/μήνα σε όσους εκτελούν εξωτερική μάχιμη υπηρεσία σε ΓΑΔΑ και ΓΑΔΘ.

Θα μπορούσε να υπάρξει και τέταρτη κατηγορία και να αφορά όσους υπηρετούν σε εσωτερικές υπηρεσίες σε ΓΑΔΑ και ΓΑΔΘ και να είναι πιο ψηλό από την βασικό επίδομα επικινδυνότητας.

Πιστεύω ότι οποιαδήποτε πρόταση γίνει ποτέ και αν βρεθεί ποτέ κανένας να χορηγήσει τέτοιου είδους επίδομα (χλωμό το βλέπω) να κινηθεί σε τέτοια κατεύθυνση και να μην είναι το ίδιο για όλους!

Ευχαριστώ πολύ ,ένας μάχιμος υπαρχιφυλακας!













Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχαχαχαχαχ..έχεις μεγάλη πλάκα συνάδελφε..πήραμε την εκτίμηση δεν έχει παραπάνω..