Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενώσεις Αιγαίου: Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν - Η ¨πλάτη¨ που βάζαμε πλέον τελείωσε

Κ

οινή ανακοίνωση των Ενώσεων Αιγαίου:

Ανήκουστο !!!! Πρωτόγνωρο !!! Απαράδεκτο !!!!!

Δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε την απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, να μην εκδώσει (για πρώτη φορά) συμπληρωματικές μεταθέσεις για το έτος 2022 , προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν.

Αυτή η αψυχολόγητη απόφαση η οποία εμπεριέχει ψήγματα ολοκληρωτισμού, μας σόκαρε όλους. Αφού και ο πιο αδαής μπορεί να αντιληφθεί ότι τα κενά είναι τεράστια, οι ανισότητες στις Διευθύνσεις Αστυνομίας ανά την Ελλάδα μεγάλες και οι καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου είναι τραγικές.

Αν αυτό δεν το έχουν αντιληφθεί στο Αρχηγείο μας, τότε τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι πιστεύαμε .

Ωστόσο είμαστε σίγουροι, ότι ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι δεν ιδρώνει το αυτί τους για όλους εμάς.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, αφού δεν υπολόγισαν ότι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου και στο εξής απαιτούμε να αναλάβουν την ευθύνη της θέσης που κατέχουν όλοι αυτοί , που μέχρι τώρα απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς τους αγναντεύοντας την Αθήνα από τους υψηλούς ορόφους του Αρχηγείου μας, ενώ παράλληλα ζητούν από τον Αστυνομικό των 900€ να κάνει την λάντζα !!!



Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν

η ¨πλάτη¨ που βάζαμε πλέον τελείωσε!!!

Τώρα προτάσσουμε τα στήθη μας!!!

απέναντι σε αυτούς που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις.

 

Πρόεδρος

Β. Δωδ/νησου

Πρόεδρος

Ν. Δωδ/νησου

Πρόεδρος

Ν. Λέσβου

Πρόεδρος

Ν. Σάμου

Πρόεδρος

Ν. Χίου

Πρόεδρος

Ν. Κυκλάδων 

 

ΤΟΛΟΖΗΣ Πέτρος

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος

ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία

ΑΠΕΣΣΟΣ Μιχαήλ 

ΣΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Γρηγόριος










Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλό το αρθρο σας, αλλα δεν είδα καμιά αντίδραση στα διπλά νυχτερινά και τα διπλα ωραρια που κάνουν οι συνάδελφοι στα νησιά? και μην μου πείτε οτι ειναι με τη συναινεσή τους γιατί οταν θες να τηρείτε ο νόμος πρεπεί πρώτα να το ζητούμε εμείς να τηρηθει και οχι να διαμαρτηρώμαστε κατα το δοκούν.