Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Πτυχιούχοι Αστυνομικοί του Σώματος δικαιούστε ισότιμη μεταχείριση με τους Πτυχιούχους του Δημοσίου και τους Ένστολους των Ενόπλων Δυνάμεων - Κείμενο αστυνομικού


Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του Bloko.gr:

Μεταξύ των θεσμικών αιτημάτων των Υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία, με ευεργετικές οικονομικές προεκτάσεις για την υπηρεσιακή και προσωπική τους διαβίωση είναι η αυτονόητη αναγνώριση των τίτλων σπουδών των πτυχιούχων ΑΕΙ αστυνομικών.

Οι Πτυχιούχοι του Σώματος δικαιούστε ισότιμη μεταχείριση με τους Πτυχιούχους του Δημοσίου και τους Ένστολους των Ενόπλων δυνάμεων.


Μεταξύ των θεσμικών αιτημάτων των Υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία, ΠΡΈΠΕΙ να είναι η αυτονόητη αναγνώριση των πτυχίων ΑΕΙ των αστυνομικών. Το αίτημα αυτό αγγίζει ευεργετικά όλες τις κατηγορίες προσωπικού(Ειδικούς φρουρούς, Προερχόμενους από την Σχόλη Αστυφυλακών αλλά και
τους Αξ/κους από ΣΑΕΑ)

Το πώς θα αναγνωρίζεται η κατοχή ενός προσθετού πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών το έχει λύσει ο νομοθέτης στο υπόλοιπο δημόσιο τομέα εδώ και χρόνια. Μάλιστα σχετική ρύθμιση υφίσταται και στο τμήμα του ένστολου προσωπικού των ένοπλων δυνάμεων οπότε δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε την πυρίτιδα.

Συγκεκριμένα στις ένοπλες δυνάμεις οι κάτοχοι πτυχίων ΑΕΙ αποστρατεύονται με έναν καταληκτικό βαθμό περάν αυτού που προβλέπει η κατηγορία στην οποία βρίσκονται.

Το συγκεκριμένο αίτημα δεν θα έπρεπε αν να το συζητάμε, μοιάζει αυτονόητο για τον κοινό νου και όμως δεν βρίσκεται ούτε στα τελευταία της λίστας αιτημάτων των συνδικαλιστών ΠΟΑΣΥ αλλά και ΠΟΑΞΙΑ

Ποιοι δεν θέλουν να πληρώνονται καλύτερα οι αστυνομικοί;
Ποιοι δεν επιθυμούν να σπουδάζουν και να αποκτούν μόρφωση πανεπιστημιακού επίπεδου οι Αστυνομικοί;

Γιατί δεν ακούμε τίποτα από τους συνδικαλιστές μας ως προς το θέμα αυτό;









Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η αποστρατεία με μεγαλύτερο καταληκτικό βαθμό ισχύει για τους απόφοιτους παραγωγικών σχολων(ΑΣΣΥ-ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ) και μονο! ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΟΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το πτυχίο ιχθυοκαλλιεργιας θα πρέπει να πληρωθεί; Πολλοί έξυπνοι όπως εσύ φοιτουσαν σε σχολές για να παίρνουν αποσπάσεις και μεταθέσεις, τώρα θα τους πληρώσουμε και τα πτυχία που πήραν εις βάρος των υπολοίπων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O ΕΦ φεύγει ανακριτικός Ανθμος τουλάχιστον, άσε που παρά πολλοί είναι ήδη στο βαθμό μέσω εξετάσεων. Οποτε λάθος κάνεις μικρέ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ασε ρε πονηρεεεε! Τα ορφανα πορευονται και οι χηρες κονομιονται!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Για παραγωγικες σχολες μιλησε, οχι για ανακριτικους υπαλληλους ΜΕΓΑΛΕ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ναι μ αρέσει και μένα που έχω ΑΕΙ ζαμπονοκοπτικής και θέλω να γίνω ανώτερος όλων...