Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο: Αστυνομικοί ξερίζωσαν πάνω από 1.150 δενδρύλλια κάνναβης – Έφταναν τα 2,5 μέτρα


Δίπλα στη φυτεία είχαν φτιάξει και αποξηραντήριο





Πάνω από 1.150 δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και στη συνέχεια κατάσχεσαν στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στην ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου αστυνομικοί της Κρήτης.

Η επιχείρηση, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο την αστυνομία στήθηκε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που έφτασαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και εντάχθηκε στο πλαίσιο των δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.


Στην επιχείρηση συμμετείχαν εκτός από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27,5 κιλά κάνναβης

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε σε εξαιρετικά δύσβατη δασική περιοχή, της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου φυτεία σε δύο επίπεδα με συνολικά 1.152 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς και βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως δυόμιση μέτρα, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Επίσης, πλησίον της φυτείας εντοπίσθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος που χρησιμοποιούνταν ως αποξηραντήριο όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27,5 κιλά κάνναβης. Στο χώρο των φυτειών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος πειστηρίων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.
Πηγή: ww.newsbeast.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια