Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Ας μας γράψουν»: Έξαλλος ο Βέρτης για αστυνομικό έλεγχο στο μαγαζί που τραγουδάει


Δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, ούτε πάνω στην πίστα, ο Νίκος Βέρτης για την παρουσία των αστυνομικών στο μαγαζί που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από δυο χρόνια και μια δικαστική περιπέτεια, άρχισε ξανά εμφανίσεις την περασμένη Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί στην περιοχή του αεροδρομίου.

Η παρουσία των αστυνομικών και μικτών κλιμάκιων που φαίνεται να έλεγχαν τα πάντα στο μαγαζί κατά την διάρκεια λειτουργίας και ενώ βρισκόταν στην πίστα ο τραγουδιστής, του προκάλεσε εκνευρισμό και μάλιστα τους ζήτησε να αποχωρήσουν.



Σε βίντεο που τράβηξαν θαμώνες, φαίνεται ο Νίκος Βέρτης να ζητά από το κοινό να φωνάξουν και να χειροκροτήσουν για να μετρήσουν τα ντεσιμπέλ του ήχου, ώστε να αποδειχθεί ότι μόνο το χειροκρότημα μπορεί να ξεπεράσει τα 100 ντεσιμπέλ, καθώς οι αρχές έλεγχαν την κλίμακα του ήχου.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…» είπε ο τραγουδιστής με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκρότημα. Αμέσως μετά, συνέχισε να τραγουδά και απευθυνόμενος σε συνεργάτη του είπε «ας μας γράψουν».

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ο τραγουδιστής να ξεσπά και να κλωτσά τα πανέρια με τα λουλούδια πάνω στη πίστα, ενώ πριν τραγουδήσει φώναζε «έλεος».


Επίσης, απευθυνόμενος στο κοινό μίλησε για την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους. «Δεν μπορώ το άδικο, ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι δεν πρέπει να καπνίζεις, είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις» είπε ενοχλημένος ο γνωστός τραγουδιστής, δίνοντας ως παράδειγμα την παραβίαση ταχύτητας στην Αττική Οδό, όπου την κλήση την πληρώνει ο οδηγός και όχι η εταιρεία.



Πηγή: sport-fm.gr








Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή και για τον Βέρτη φταίει η αστυνομία. Άλλο καλό πρότυπο της νεολαίας και αυτός!!!!Έτσι να πέφτουν οι μάσκες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δικαίωμα του να μην του αρέσει ο αστυνομικός έλεγχος Και πολύ λογικό μάλιστα να συμβαίνει τούτο σε ένα κατεξοχήν άντρο παρανομίας.Εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό δημοφιλίας όμως. Το αποτέλεσμα του ελέγχου όμως δεν μάθαμε. Προφανώς θα πει κανείς καθώς έτσι, αφενός ο κόσμος νομίζει πως γίνονται έλεγχοι και επιβάλλονται πρόστιμα αφετέρου γίνονται και καλά κονέ και αυτά σβήνονται άμεσα. Win win είναι η φάση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν ήταν εφορια κιχ δε θα έβγαζε...