Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο νέος Αρχηγός του Π.Σ. – Γιατί τόσο αγενής; - Του Ανθ /γου εα. Γ. Παναγιωτακόπουλου


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Bloko.gr

   Προ δύο περίπου μηνών περνούσα σχεδόν καθημερινά από την οδό Πειραιώς, όπου παρατηρούσα όπως και άλλοι πολλοί πεζή ή εποχούμενοι πολίτες πιστεύω να κυματίζει η Ελληνική μας Σημαία εντελώς κατεστραμμένη στο κτήριο που στεγάζεται η Περιφ/κη υποδιοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Ωσπου ύστερα από μέρες, δεν άντεξα και απέστειλα στον κ. Αρχηγό Πυροσβεστικου Σώματος κ. Ραπανο Αλέξη μια καινουργή Ελληνική Σημαία με ένα μικρό μου σχετικό κείμενο προς αντικατάσταση της εντελώς φθαρμένης.

      Κι αυτό βέβαια για να μην δυσφημίζεται το Πυροσβεστικό μας Σώμα που υπηρέτησα πιστά και άριστα από διάφορες ΜΑΧΙΜΕΣ και επιτελικές θέσεις επί 35 ετια μέχρι το 2011.

      Υστέρα από αρκετές άλλες μέρες, έλαβα από το Αρχηγείο ΠΣ έναν φάκελο με την Ελληνική μου σημαία, χωρίς έστω δύο συνοδευτικές λέξεις!

       Η σημαία πλέον ύστερα από το έγγραφο μου- επισήμανση έχει αντικατασταθεί στο εν λόγω κτήριο που στεγάζονται τα γραφεία της Υπηρεσίας μας.

      Όμως ο κ. Αρχηγός θεώρησε καλό  να αδιαφορήσει για τη προσπάθεια μου αυτή και μικρή δωρεά, απαξιώντας να αποστείλει ένα έστω τυπικό ευχαριστήριο στον αποστολέα.

      Παρόμοια συμπεριφορά ειδικά από ανθρώπους που ηγούνται ενός ιστορικού ΣΏΜΑΤΟΣ, θεωρώ όπως και πολλοί άλλοι που γνώρισαν το σχετικό γεγονός, εντελώς απαράδεκτη και βέβαια ασέβεια - αγένεια.

     Καλό θα είναι όσοι υπηρετούν σε Δημόσιες θέσεις και τομείς, ιδίως Αρχηγοί επιτελικοί κά, να γνωρίζουν τρόπους καλής συμπεριφοράς παράλληλα με τα κύρια καθήκοντα τους.












Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ σωστά!!! Ο αρχηγός έπρεπε να απαντήσει στην επιστολή. Αυτονόητα!!!!!!