Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανδρουλάκης: Την πιο κρίσιμη περίοδο για την παράταξη με παρακολουθούσαν οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας





Με αναφορά στην παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου από την ΕΥΠ ξεκίνησε την ομιλία του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματός του.

«Την πιο κρίσιμη περίοδο για την παράταξή μας έμαθα ότι με παρακολουθούσαν οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.


Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε βαθύτατα προδομένος και κατηγόρησε την κυβέρνηση για εκστρατεία προπαγάνδας με fake news.

Μίλησε για παρακρατικό μηχανισμό από τη ΝΔ ο οποίος όπως τόνισε ήθελε σε ομηρεία το ΠΑΣΟΚ αλλά απέτυχε παταγωδώς. «Είναι αδιανόητο να αγωνίζομαι για τα εθνικά συμφέροντα και η κυβέρνηση να μου έχει στήσει μία τέτοια πλεκτάνη. Ενιωσα βαθύτατα πληγωμένος», είπε ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ





Έκανε λόγο για προσωπικές και αμετάθετες ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε: «Είστε ο πρωθυπουργός που στην προεκλογική περίοδο του ΠΑΣΟΚ παρακολουθούσε έναν από τους βασικούς υποψηφίους, που βάφτισε νόμιμο λάθος την παραβίαση του Συντάγματος και με καλεί να γίνω συνένοχος. Ουδέποτε υπήρξε επίσημη προσπάθεια ενημέρωσής μου από κάποια δημόσια αρχή».

Σε άλλο σημείο υπογράμμισε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν κύριο Μητσοτάκη να αφήσει σκιές». Κάλεσε τον πρωθυπουργό να πει δημόσια αύριο στον ελληνικό λαό ποιος είναι ο λόγος που τον καθιστούσε εθνικό κίνδυνο.

Για την εξεταστική επιτροπή σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να ελεγχθούν συγκεκριμένες υποθέσεις όποια κυβέρνηση και αν αφορούν. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε έδειξε ότι δεν έχει καμία πρόθεση για ουσιαστικές αλλαγές στην ΕΥΠ.



Πηγή: www.newsit.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια