Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Η Ανώτατη Εκπαίδευση είναι καθοριστική για τη φυσιογνωμία και το μέλλον μιας χώρας, πόσο μάλλον για έναν οργανισμό όπως η Ελληνική Αστυνομία''


Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του Bloko.gr:


Για ένα τέτοιο οργανισμό, κύριος παράγοντας και κεφάλαιο στο οποίο μπορεί να επενδύσει παραμένει το ανθρώπινο δυναμικό της. Aυτό είναι που πρέπει να αξιοποιήσει με την συνδρομή της Πολιτείας στο μέγιστο δυνατό βαθμό με τις αναγκαίες υποδομές και το κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο.

Οι πτυχιούχοι συνάδελφοι Ανώτατων Πανεπιστημιακών Σχολών είναι ένα κεφάλαιο που η Αστυνομία οφείλει να αξιοποιεί με κάθε τρόπο αλλά και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες τέτοιες προσπαθείς να βρουν και άλλους μιμητές στο μέλλον.

Oι αδυναμίες, τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που έχουν σωρευθεί είναι σε όλους γνωστά και η εξεύρεση λύσεων και η έξοδος από ανορθόδοξες διαδικασίες που αναπαράγουν και διαιωνίζουν τα προβλήματα είναι πια απαραίτητες. Άλλωστε στη συνείδηση όλων των μελών της αστυνομικής οικογένειας έχει ωριμάσει η ανάγκη θεσμοθέτησης κινήτρων για άμεση αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων.

Καθώς σε όλο το δημόσιο τομέα η απόκτηση Πανεπιστημιακού Τίτλου έχει συνδεθεί τόσο με Διοικητική όσο και με Οικονομική αναβάθμιση του Προσωπικού, Με την ευκαιρία του Νομοσχεδίου για την αναβάθμιση των αστυνομικών σχολών θεσμοθετήστε το αυτονόητο και για το Προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, οι κάτοχοι Πανεπιστημιακών Τίτλων Σπουδών όλων των κατηγοριών όπως αυτές ορίζονται στο τρέχων βαθμολόγιο δικαιούνται έναν ακόμη καταληκτικό βαθμό, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια οικονομικής και διοικητικής φύσης επιβράβευση τους αλλά και ένα κίνητρο για να ακολουθήσουν στην κατεύθυνση αυτή και άλλοι αστυνομικοί.









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η αστυνομία χρειάζεται αστυνομικούς,όπως και ο πολίτης.Δεν υπάρχει προσωπικό για να διατεθούν περιπολικά στους δρόμους κ όμως πλεοναζουν αστυνομικοί απεσπασμενοι σε επίσημα, φρουρες φυλακών και λοιπές βυσματικες υπηρεσίες. Όλοι οι αστυνομικοί στο δρόμο!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προς 5/7/22,10:55 π.μ.
Ο Συνάδελφος τα γράφει τόσο σωστά!! Τι δεν καταλαβαίνετε εσείς οι στόκοι με αυτές τις απόψεις του '54; Οι άξεστες νοοτροπίες σας παραπέμπουν σε ούγκανα παλαιάς κοπής. Πόσοι από εσάς δε ξερετε ούτε ορθογραφία, ούτε από σκοποβολή, ούτε από Αστυνομία. Βουλώστε το πια να ακουστεί και μια άλλη άποψη, βλαμένοι!!