Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Φιάσκο με το ΦΕΚ (3533/8-7-2022) της Σχολής Αρχιπυροσβεστών''


Παραθέτουμε κείμενο πυροσβέστη-αναγνώστη του Bloko.gr

Κύριοι το λέγαμε καιρό με τις αναρτήσεις μας, γιατί δεν ανήκουμε στα ανδρείκελα των συνδικαλιστών αλλά ανήκουμε στην δικαιοσύνη και την ισότητα,  ότι το Φεκ που θα βγει για την σχολή Αρχιπυροσβεστών θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και στα συμφέροντα κάποιον... ! Σας παραθέτω ένα κομμάτι του Φεκ 3533 τ.Β/08-07-2022 που με απλά λόγια φωτογραφίζει ποιοι θα μπουν στην σχολή αυτή.

ΦΕΚ τ.Β/3533/08-07-2022 ΆΡΘΡΟ 4 παρ. 2 η οποία έχει ως εξής:

[...]Η εν λόγω εξεταστική διαδικασία διαρκεί δύο (2) ώρες και δύναται να επαναλαμβάνεται σε έτερο τόπο και χρόνο, για τον ίδιο διαγωνισμό και μεταξύ διαφορετικών υποψηφίων, ανάλογα του αριθμού των συμμετεχόντων και των διαθέσιμων εξεταστικών κέντρων. Στην περίπτωση αυτή, τα θέματα των εξετάσεων είναι ίδιας βαρύτητας και δυσκολίας. [...]

Δηλαδή κύριοι που συντάξατε αυτό το έκτρωμα και λέγεστε Αξ/κοι του Πυροσβεστικού Σώματος οι διαγωνιζόμενοι θα δίνουν άλλα θέματα σε άλλον τόπο και σας φαίνεται λογικό;

Θα μας τρελάνετε κύριοι!!!!

Ζητάμε άμεσα τροποποίησης του εκτρώματος- ΦΕΚ τ.Β/3533/08-07-2022 στο σημείο αυτό και να ενταχθεί η εισαγωγή των πτυχιούχων χωρίς εξετάσεις γιατί κύριοι κάποιοι αφιέρωσαν τέσσερα (4) χρόνια από την ζωή τους για σπουδές και εσείς τις πετάτε στις καλένδες; Άλλα τους εκμεταλλεύεστε στο αντικείμενο των σπουδών τους χωρίς να τους ανταμείβεται!!!   Είστε πολύ έξυπνοι κύριοι Αξ/κοι που το 2022 εφαρμόζεται ακόμη το πελατειακό σύστημα....!!!

Ευχαριστούμε το Bloko γιατί μας δίνει την δυνατότητα να ακουστεί η δίκαιη φωνή μας!!










Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστή η άποψη αυτή, να τροποποιηθεί άμεσα η διάταξη!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η διάταξη αυτή δείχνει πόσο βρώμικο είναι το "κεφαλι" στο Πυροσβεστικο Σώμα. Συμφωνώ και για τους πτυχιούχους. Έδωσαν χρήματα και χρόνο ενώ κάποιοι άλλοι τεμπελιαζαν.