Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γυναίκα με την τεχνική της... αγκαλιάς άρπαξε Rolex 20 χιλ. ευρώ: Πώς βρέθηκε από την Ιταλία στην Ελλάδα



Ένα πολυτελές ρολόι Rolex που είχε κλαπεί στην Ιταλία το 2021, με την τεχνική της... αγκαλιάς, εντοπίστηκε στην Αθήνα.





Ένα πολυτελές ρολόι Rolex, αξίας 15 - 20.000 ευρώ, που είχε κλαπεί στην Ιταλία το 2021, με την τεχνική της... αγκαλιάς, εντοπίστηκε στην Αθήνα.



Μια γυναίκα κατάφερε τον Νοέμβριο του 2021 να αποσπάσει το πανάκριβο ρολόι πέφτοντας "κατά λάθος" στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του στην Αλεσσάντρια της Ιταλίας. Χρησιμοποίησε, δηλαδή, την "διεθνώς διαδεδομένη τεχνική της αγκαλιάς" όπως αναφέρει στο Δελτίο Τύπου η Ελληνική Αστυνομία. Η γυναίκα κατάφερε να μην γίνει αντιληπτή από τον άντρα και να διαφύγει.


Το συγκεκριμένο ρολόι εντοπίσθηκε στην κατοχή Έλληνα, ο οποίος το είχε αγοράσει, έναντι ποσού 15 - 20.000 ευρώ, από ιστοσελίδα πώλησης κοσμημάτων της Γερμανίας, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την αγορά του.



Ωστόσο, όταν ο αγοραστής πήγε στην αντιπροσωπεία για να κάνει service στο ρολόι, "χτύπησε" στα μηχανήματα ότι είχε κλαπεί.

Μετά από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν ανάπτυξης διεθνούς συνεργασίας μέσω INTERPOL και ανταλλαγής πληροφοριών με τις Ιταλικές Αρχές, εντοπίστηκε στην Αθήνα και κατασχέθηκε. Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας βρίσκεται σε συνεργασία με τις Ιταλικές Αρχές, προκειμένου να επιστραφεί το κατασχεθέν ρολόι στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Πηγή:www.thetoc.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο καθενας χαλαει οπως θελει τα λεφτα του.πιο πεταμενα λεφτα απο το να παρεις ρολοι δεν υπάρχουν..αν παρεις κοσμημα εχει χρυσο και δεν χανεις αλλα να δωσεις λεφτα πανω απο χιλιαρικο ειναι νομιζω ματαιο.τωρα κλαιει τα εικοσι χιλιαρικα και το ρολοι...