Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρόβλημα με τη διαμονή των αποσπασμένων αστυνομικών και στη Σαντορίνη - Ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ


Η αξιοπρεπής διαβίωση είναι αδιαπραγμάτευτη

Μετά τους αποσπασμένους στη Μύκονο αστυνομικούς, που αντιμετώπισαν έντονο πρόβλημα διαμονής και ζήτησαν την παρέμβαση της Ομοσπονδίας μας, πληροφορούμαστε ότι το ίδιο πρόβλημα δημιουργήθηκε και στη Σαντορίνη, καθώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί.

Την ώρα που ζητείται ενίσχυση της αστυνόμευσης με πρόσθετο αστυνομικό προσωπικό και είναι γνωστό ότι τη θερινή περίοδο είναι αυξημένο το κόστος ζωής, δεν υπάρχει καμία μέριμνα για αξιοπρεπή διαβίωση των αστυνομικών στο νησί, με αποτέλεσμα να καλούνται οι ίδιοι να επωμίζονται το επιπλέον κόστος για τη διαμονή και τη σίτισή τους.

Τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι όσοι ζητούν -και καλώς- για το δήμο τους ενισχυτική δύναμη τους θερινούς μήνες, οφείλουν να έχουν εξασφαλίσει στους συναδέλφους μας τις αναγκαίες συνθήκες διαβίωσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία.

Η Ομοσπονδία, όπως έπραξε από την πρώτη στιγμή για την αντιμετώπιση του προβλήματος στη Μύκονο, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να δοθεί τέλος σε μια απαράδεκτη κατάσταση που δεν τιμά κανέναν.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Πηγή: poasy.gr








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κ. Γερακαρακο γνωρίζοντας το ενδιαφέρον το δικό σας αλλά και της Ομοσπονδίας θα ήθελα να ασχοληθείτε και με τους Δόκιμους Αστυφύλακες που βρίσκονται στην Μύκονο και κυρίως των τριτοετων.Επειδη δεν διαμαρτύρονται δεν σημαίνει ότι και εκείνοι δεν έχουν προβλήματα και μάλιστα πολλά. Με 500€ το μήνα καταλαβαίνετε ότι και πρόβλημα στην σιτηση έχουν και η μετακίνηση είναι δύσκολη όσο για την διαβίωση τους δεν είναι και η καλύτερη. Ευχαριστώ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας πιεστούν οι δήμαρχοι να χτίσουν εργατικές κατοικίες