Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φόβος και τρόμος στην Αγία Σωτήρα στις Αχαρνές


Καθημερινές οι επιθέσεις των Ρομά σε πεζούς και αυτοκίνητα με σκοπό την ληστεία και τον ξυλοδαρμό

Σχεδόν σε καθημερινή βάση στην οδό Αγίου Φανουρίου στις Αχαρνές, νεαροί Ρομά στήνουν οδοφράγματα και επιτίθενται σε κάθε άτυχο οδηγό που περνά από τη συγκεκριμένη οδό, με σκοπό να τον ληστέψουν και να τον ξυλοφορτώσουν.

Σήμερα το μεσημέρι δυστυχώς την ίδια τύχη είχε ένας ηλικιωμένος που περνούσε με το αυτοκίνητό του από την οδό Αγίου Φανουρίου, με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια των Ρομά. Αμέσως άρχισαν να χτυπούν με πέτρες και ξύλα το αυτοκίνητό του για να τους ανοίξει την πόρτα με σκοπό να τον ληστέψουν και να τον ξυλοφορτώσουν. Ο οδηγός σε κατάσταση σοκ άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Διερχόμενα αυτοκίνητα που είδαν το περιστατικό και το τι ακριβώς συμβαίνει, σταμάτησαν αμέσως στο σημείο για βοήθεια και οι νεαροί Ρομά τράπηκαν σε φυγή.

Το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό και πολύς κόσμος συνεχίζει να πέφτει θύμα των συγκεκριμένων Ρομά της περιοχής.

“Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο” δηλώνουν οι ιδιοκτήτες εργοστασίων που βρίσκονται στην συγκεκριμένη περιοχή και ζητούν περισσότερη Αστυνόμευση για να αποφευχθούν τέτοια καθημερινά περιστατικά.


Πηγή: acharnaika-nea.gr







Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Aποστολίδης Οδυσσέας είπε…
Αν είσαι απο την περιοχή ή μένεις σε αυτήν οπως εγώ, αυτόν το δρόμο και μερικούς άλλους τους αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι.
Ο χρήστης ΄ΠΑΟ είπε…
Δυστυχώς ζούμε σε μία περιοχή που ή παραβατικότητα των Ρομά δεν έχει όρια, μαζέψτε τούς γιατί σε λίγο θα μαζεύετε σκουπίδια από τούς δρόμους