Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ελληνική Αστυνομία ή αλλιώς φας-πιεις Αστυφύλακας θα βγεις


Παραθέτουμε κείμενο που έστειλε αστυνομικός στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr:


Έχει ήδη αρχίσει να ψιθυρίζεται ότι η νεοϊδρυθείσα Πανεπιστημιακή Αστυνομία θα ενταχθεί στη μεγάλη αγκαλιά της ΕΛ.ΑΣ. σε μία προσπάθεια να καλυφθούν τα τεράστια κενά σε ανθρώπινο δυναμικό. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν θα έχουμε:
1)Αστυφύλακα από σχολή Αστυφυλάκων
2)Αστυφύλακα από ειδικό φρουρό (που θυμίζω ότι προσλήφθηκαν αρχικά για να φυλάνε στόχους για να αποδεσμευτεί η ΕΛ.ΑΣ.. Στη συνέχεια έγιναν αστυφύλακες - τους χαρίστηκε ουσιαστικά το πτυχίο της σχολής Αστυφυλάκων-, μετά κατέθεσαν τα πτυχία που είχαν αρκετοί, έδωσαν για αρχιφύλακες, ανθυπαστυνόμοι, υπαστυνόμοι και συνέχισαν να φυλάνε σκοπιές οι της σχολής Αστυφυλάκων)
3)Αστυφύλακα από συνοριακό φύλακα (που θυμίζω ότι προσλήφθηκαν αρχικά για να φυλάνε τα σύνορα, μετά να διώκουν την παράνομη μετανάστευση, μετά έγιναν αστυφύλακες - τους χαρίστηκε ουσιαστικά το πτυχίο της σχολής Αστυφυλάκων-, μετά κατέθεσαν τα πτυχία που είχαν αρκετοί, έδωσαν για αρχιφύλακες, ανθυπαστυνόμοι, υπαστυνόμοι και συνέχισαν να φυλάνε σκοπιές οι της σχολής Αστυφυλάκων)
4)Αστυφύλακα από πρώην δημοτικό αστυνομικό (που θυμίζω ότι προσλήφθηκαν σαν δημοτικοί αστυνομικοί, εντάχθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. σαν ένστολοι πολιτικοί υπάλληλοι, 300 από αυτούς επέλεξαν να γίνουν ειδικοί φρουροί και μετά (βλ.περίπτωση 2) έγιναν αστυφύλακες - τους χαρίστηκε ουσιαστικά το πτυχίο της σχολής Αστυφυλάκων-, μετά κατέθεσαν τα πτυχία που είχαν αρκετοί, έδωσαν για αρχιφύλακες, ανθυπαστυνόμοι, υπαστυνόμοι και συνέχισαν να φυλάνε σκοπιές οι της σχολής Αστυφυλάκων)
και με το καλό πάμε για το:
5)Αστυφύλακα από πρώην πανεπιστημιακό αστυνομικό (που θυμίζω ότι προσλήφθηκαν για τη φύλαξη των πανεπιστημίων, μετά θα γίνουν αστυφύλακες και μετά .......αφού τους χαριστεί ουσιαστικά το πτυχίο της σχολής Αστυφυλάκων-, θα καταθέσουν τα πτυχία που έχουν, θα δώσουν για αρχιφύλακες, ανθυπαστυνόμοι, υπαστυνόμοι και θα συνεχίσουν να φυλάνε σκοπιές οι της σχολής Αστυφυλάκων)


Υ.Γ. Κάντε και κανέναν αξιωματικό μήπως και τότε αφυπνιστεί καμία συνείδηση







Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς ο σκοπός είναι να μην είναι ενωμένο σώμα η αστυνομία και να είναι σάκος της κάθε πολιτικής βούλησης. Κ σαν επαίτης να σέρνεται παρακαλώντας για αναγνώριση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε και συ τι ζορι τραβας;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ σωστή η τοποθέτηση σου , έτσι ακριβώς συμβαίνει και θα ήθελα να προσθέσω ακόμη ότι οι Αστυνόμοι που έκαναν το «λάθος» να περάσουν στην Αστυνομία με τις Πανελλήνιες εξετάσεις και να φοιτήσουν έτσι όπως πρέπει για να είναι μετά σωστοί
στην Υπηρεσία τους είναι και οι μόνοι ,έχω την εντύπωση, που μαζεύουν μόρια για να πάρουν μετάθεση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
“ Πτυχίο σχολής αστυφυλακων»;;; Το γράφεις λες και έχετε τελειώσει το Harvard. Επίσης να σου θυμίσω υπάρχουν και οι αστυφύλακες με ένα τενεκέ λάδι ή τυρί ή τσουβάλι πατάτες ή ότι προτιμάς. Είστε η μοναδική σχολή που μπαίνετε 50 και βγαίνετε 51 γιατί ένας έκανε προσφυγή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο συγκεκριμένος που έγραψε το άρθρο,ας μας πει πόσες φορές έχει πάει σε μέτρα,πόσες φορές έχει πάει δικαστήριο μέτρα,πόσες φορές έχει πάει μεταγωγές,πόσες φορές έχει πατήσει έστω πεζοδρόμιο.....όλα τα ανώτερο να του υπενθυμίσω ότι τα κάνουν οι ειδικοί φρουροί ή όσοι προέρχονται από ειδικοί φρουροί,που να του υπενθυμίσω ότι μπήκαν με αξιοκρατικά κριτήρια κ όχι επειδή είχε ο μπαμπάς κ η μαμά λεφτά κ τον έστελνε φροντιστήριο για να μπει στο σώμα της ΕΛ.Ας μόνο κ μόνο για το μισθό.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι της πανεπιστημιακής αστυνομίας είναι πολύ πιο μορφωμένοι από τους αστυφύλακες ! Θα έπρεπε να ανεβαίνουν και πολύ γρηγορότερα βαθμό μη σου πω!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Harvard δεν ειναι, προκειται ομως για ενα πτυχιο με κοπο, ιδρωτα και κεφαλαιο γιατι εχουν προηγηθει αρκετες ωρες μαθηματων για τον μονο αξιοκρατικο θεσμο της Ελλαδας, τις πανελληνιες. Αλλα ο κομπλεξισμος που εχουν μερικοι και θελουν χωρις κοπο να αναλαβουν θεσεις στη δημοσια διοικηση μας εχει φερει σε αυτα τα χαλια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βεβαίως και της Σχολής Αστυφυλάκων είναι σαν να τελειώνεις Harvard αφού να σου θυμίσω ότι η πολιτεία ζήτησε στις Πανελλήνιες εξετάσεις 16.500 μόρια ο τελευταίος για την εισαγωγή ,όταν στην Ιατρική μπαίνει κάποιος με 17.500 μόρια. Άρα για τα τσουβάλια με τις πατάτες και αλλά γραφικά ισχύουν άλλου. Τζιομπανους και αγραματους ψάξε να βρεις σε αυτούς που βρίσκονται με διαφορους τρόπους στην Αστυνομία και έχουν βολευτη μια χαρά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτός που έγραψε το άρθρο τι πρόβλημα έχει ακριβώς; Θέλει να γίνει Ε.Φ, Σ.Φ η πανεπιστημιακός ; Αν δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια μπορεί και να προλαβαίνει.Αφού πρώτα υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αστυνομία πολλών ταχυτήτων λοιπόν!!!!! Όπως η παλιά Χωροφυλακή ,η Αστυνομία Πόλεων!!! Η φαγομάρα παραμένει λοιπόν!!! Αλλά εσείς των "διαφορετικών ειδών" αστυνομικοί , όταν βρεθείτε από κοινού υπηρεσία και έλθει η ώρα του πραγματικού κινδύνου φωνάξτε δυνατά στους κακοποιούς ότι είστε των πανελληνίων ή ειδικοί φρουροί ή συνοριακοί και οι κακοποιοί θα σας περιποιηθούν ανάλογα με τα προσόντας σας!!!! Νομίζετε ότι ο πολίτης που έχει ζόρι και κινδυνεύει τον νοιάζει πολύ τι σόι αστυνομικός επεμβαίνει !!! Άντε λοιπόν συνέλθετε και αφήστε την γκρίνια !!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θέλω να πιστεύω ότι πίσω από αυτό το άρθρο ντροπής δεν κρύβεται "συνδικαλιστής" της ΠΟΑΣΥ που γράφει ανώνυμα προσπαθώντας να κερδίσει μερικά ψήφαλακια ! Αν ειναι όμως ας το γράψει επώνυμα ! Αν παλι είσαι ένας συνάδελφος που θέλει ένα κομμάτι δημοσιότητας μην ξεχνάς ότι εισαγωγή με πανελλήνιες στην αστυνομία καθιερώθηκε το 1996 (δεν το λες κ μακρινό παρελθόν) πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί που σε εκπροσωπούν για τα εργασιακά "προβλήματα" είναι ΧΩΡΙΣ πανελλήνιες με ΜΗ άνακριτικα καθήκοντα και με εκπαίδευση μερικων μηνών (ολα αυτά σε περίπτωση που δεν τα γνωρίζεις κε.ανώνυμε) και κάτι τελευταίο να σεβαστείς τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Α/Υ (μπορει και σειρες σου) που συνεργάζονται με ΕΦ όπως στην ΔΙΑΣ κ άλλες μαχιμες υπηρεσίες που χύνουν το αίμα τους αγκαλιά με τους ΕΦ ! Πράγμα που από τα λεγόμενα σου ίσως να μην το έχεις ζήσει ποτέ γιατί ίσως λέω ίσως μπορεί κ να είσαι σε καμία τρύπα της ΓΑΔΑ η του ΑΕΑ ! Καλό σου απόγευμα κε.ανώνυμε !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
H αλήθεια είναι ότι κάτι παιδάκια που ήταν (φυτά) στο λύκειο έγιναν αστυφύλακες , που έτσι και δουν αγριεμένο Αλβανό μπροστά τους , θα τους φύγουν τα τσίσα, Η αστυνομία πρέπει να προσλαμβάνει άτομα από ειδικές δυνάμεις και από εκεί και πέρα να εξελίσσονται