Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανδρέας Ζαφειρόπουλος: Η ευκαιρία για αλλαγή είναι οι εκλογές της Ένωσης Αθηνών


Συνάδελφοι που υπηρετείτε στις υπηρεσίες, οι οποίες ανήκουν γεωγραφικά στα όρια της Ένωσης Αθηνών, κάνουμε μια καινούρια προσπάθεια, για να έχουμε επιτέλους μια πραγματική εκπροσώπηση, με σκοπό την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας μας. Είναι αναμφισβήτητο γεγονός, ότι οι αστυνομικοί που υπηρετούμε σε αυτές τις υπηρεσίες, έχουμε επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος με συνθήκες εργασίας απαράδεκτες, που μας γυρνούν πίσω πολλά πολλά χρόνια. Ο Έλληνας αστυνομικός έχει πλέον μόνο υποχρεώσεις, καταπατώνται βάναυσα τα δικαιώματα του όσο αναφορά την λήψη των ημερήσιων αναπαύσεων, την υπερεργασία, τα αλλεπάλληλα χωρίς ανταμοιβή νυχτερινά, την μείωση των οικονομικών αποδοχών, αλλά και τους κινδύνους που επωμίζεται κατα την εκτέλεση της υπηρεσίας.

Υπεύθυνοι είμαστε όλοι εμείς που αφήσαμε την εκπροσώπηση μας σε μια Ένωση, που είναι διεκπεραιωτής των αποφάσεων της διοίκησης αντί να αγωνίζεται, προκειμένου να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Υπεύθυνοι είμαστε όλοι εμείς που αποζητούμε ευκαιριακά ρουσφέτια, αντί να αγωνιζόμαστε για την εξέλιξη του εργαζομένου Έλληνα αστυνομικού, που αντιμετωπίζεται ως απρόσωπη μονάδα σε έγγραφα που καταρτίζουν οι διοικήσεις για εκτέλεση υπηρεσίας και μέτρων τάξης, ασφάλειας και τροχαίας. Υπεύθυνοι είμαστε όλοι εμείς, που αποζητούμε το ευκαιριακό και όχι το μόνιμο, σε ότι αφορά τις μεταθέσεις μας στον τόπο συμφερόντων μας, αλλά και την διόρθωση των οικονομικών αποδοχών μας, που πλέον βρίσκονται σε εξευτελιστικά επίπεδα. Υπεύθυνοι είμαστε όλοι εμείς που αποδεχόμαστε να εργαζόμαστε νυχτερινά χωρίς να ανταμειβόμαστε. Υπεύθυνοι είμαστε όλοι εμείς για τις επιλογές μας.

Θα συνεχίσουμε αυτή την ευθύνη να την μεταβιβάσουμε σε άλλους ή θα πράξουμε τα αυτονόητα για να φέρουμε την αλλαγή στο συνδικαλιστικό μας κίνημα;
Στηρίζουμε αυτούς που έχουν το όραμα, το σθένος και την διάθεση να πραγματώσουν την αλλαγή στο συνδικαλιστικό γίγνεσθαι της Ένωσης Αθηνών.


Ανδρέας Ζαφειρόπουλος









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανδρέα μπράβο!!! Αξίζει η προσπάθεια για κάτι νέο με όραμα!!! Καλή επιτυχία!!