Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς έπεσε στα χέρια των αρχών η Βραζιλιάνα χορεύτρια της Μυκόνου με τα ναρκωτικά - Ο ρόλος της πρεσβείας των ΗΠΑ

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται η 28χρονη καλλονή από τη Βραζιλία, η οποία ήταν μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.





Μοντέλο και χορεύτρια τη μέρα, παρασκευάστρια... ναρκωτικών τη νύχτα. Στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έπεσε μια 28χρονη καλλονή από τη Βραζιλία, μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.



Μαζί με μια 31χρονη γυναίκα που συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο και έναν 48χρονο άνδρα που αναζητείται από τις αρχές, διοχέτευαν στην αγορά ποσότητες διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT), ως... "ελιξίρια ομορφιάς". Η 28χρονη που συνήθιζε να περνάει τα καλοκαίρια της στη Μύκονο, ήταν εκείνη που είχε αναλάβει να παραλαμβάνει τις πρώτες ύλες και να παρασκευάζει το "ελιξίριο" που "ταξίδευε" με δέματα σε όλο τον κόσμο.




Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, εντόπισαν το μοντέλο από την Βραζιλία στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος το μεσημέρι της Δευτέρας και της πέρασαν χειροπέδες, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Η 28χρονη βρισκόταν στο "μικροσκόπιο" της Ασφάλειας από τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς μαζί με τους άλλους δύο κατηγορούμενους είχαν εγκαταστήσει εργαστήριο παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης σε σπίτι στο Βύρωνα. Μάλιστα για να μπορούν να διοχετεύουν ανενόχλητοι τα "καμουφλαρισμένα" ναρκωτικά στο εξωτερικό, τα μέλη του κυκλώματος, διατηρούσαν και ιστοσελίδα πώλησης "ελιξίριων ομορφιάς", μέσω της οποίας λάμβαναν τις παραγγελίες διμεθυλοτρυπταμίνης.






Οι Ελληνικές Αρχές, σε συνεργασία με την H . S . I ( Homeland Security Investigation ) της Πρεσβείας των Η.Π.Α. και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών, είχαν το σπίτι-"εργαστήριο" παρασκευής ναρκωτικών, πριν από περίπου 3 μήνες. Μάλιστα είχαν συλλάβει την 31χρονη Ελληνίδα την ώρα που παρέδιδε σε υποκατάστημα ταχυδρομικών υπηρεσιών στου Ζωγράφου, 21 δέματα με τα... "ελιξίρια ομορφιάς", τα οποία είχαν προορισμό διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα δέματα περιείχαν 26 φιαλίδια με υγρό, συνολικού καθαρού βάρους 910 γραμμαρίων, στο οποίο ανιχνεύτηκε η ουσία διμεθυλοτρυπταμίνη (DMT).

Κατά τις έρευνες που είχαν πραγματοποιηθεί στο παράνομο εργαστήριο του Βύρωνα, οι αρχές είχα βρει και κατασχέσει: 78 γυάλινα φιαλίδια με περιεχόμενο διμεθυλοτρυπταμίνη ( DMT ), συνολικού βάρους 2 κιλών και 402 γραμμαρίων, 22 φιαλίδια με άγνωστο υγρό, συνολικού βάρους 7.668 γραμμαρίων, 80 συσκευασίες με άγνωστη σκόνη συνολικού βάρους 3.015 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 6.600 ευρώ, 102 φιαλίδια, 100 καπάκια δοσομετρητές, πλήθος χάρτινων φακέλων αποστολής δεμάτων, αυτοκόλλητα από τα υποτιθέμενα "ελιξίρια ομορφιάς" και δελτία ομαδικής κατάθεσης ταχυδρομικών αντικειμένων.

Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια