Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Kεραυνός εν αιθρία οι μετακινήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας


Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι των μετακινήσεων των επικεφαλής του Ανθρωποκτονίων και του Εκβιαστών με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα πάνε σε υπηρεσίες που θεωρούνται υποδεέστερες.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ενώ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον να ανακοινωθούν και τα πρόσωπα που θα τους αντικαταστήσουν.

Όλα αυτά ένα μήνα μετά τις Κρίσεις και τις τοποθετήσεις των Αξιωματικών.








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι έγινε ρε μπλόκο;τα σχόλια πάνε κουβα;δε γνωρίζετε ότι αυτοί που κανόνισαν αυτά είναι κ αυτοί που έφαγαν τον δικό σας άνθρωπο;ούτε αυτό δε σας άγγιξε;τόσο ίσωμα όλα;Μπράβο σας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και δε θα γνωστοποιηθούν ποτέ οι λόγοι, διότι είναι πασιφενεστατοι!! Ένα μήνα μετά τις κρίσεις;;; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;; Ελλάς το Μεγαλείο σου και πάλι!!! Στον πάτο οι άξιοι, η μετριότητα κι η ανικανότητα επικρατούν παντού!! Ποιος έχει το μεγαλύτερο μέσον;;; Αυτός πάντα είναι στον αφρό!! Φυσικά, οι γυναίκες στην αστυνομία βρίσκονται σε μόνιμο άσυλο, ενώ από τους άντρες, όσοι είναι γνώστες κι επαγγελματίες, κυνηγιούνται!! Οι υπόλοιποι απλώς κρύβονται σε υπηρεσίες φιλέτα, τάχα μου και δήθεν με αξιολογικα κριτήρια!! Πού είναι, ρε;;