Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομία στο «Περιβόλι της Παναγιάς»




Ενισχύεται η ασφάλεια του Αγίου Ορους

Ολόκληρη αστυνομική διεύθυνση με τη συμμετοχή τουλάχιστον 70 αστυνομικών για την επιτήρηση του Αγίου Ορους πληροφορούμαι ότι έχει ήδη σχεδιάσει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρης Οικονόμου , που διατηρεί ιδιαίτερους δεσμούς με το «Περιβόλι της Παναγιάς», έκτασης περίπου 336 τετραγωνικών χιλιομέτρων, όπου διαμένουν περίπου 2.500 μοναχοί σε 20 μονές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος αυτής της κίνησης είναι επισήμως να υπάρξει «πλήρης ασφάλεια» στα μοναστήρια, προστασία των χιλιάδων κειμηλίων κ.λπ. Ομως σύμφωνα με πληροφορίες ευρύτερος στόχος είναι να διακριβωθεί αν υπάρχουν ύποπτες κινήσεις ή συναλλαγές από ορισμένους από τους 20.000 επισκέπτες.

Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μιλούν για ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς που θα στελεχώσουν την τοπική υπερενισχυμένη υπηρεσία και για πλήρη σεβασμό στο αυτοδιοίκητο του Αγίου Ορους. Ανεπισήμως, βέβαια, η πρωτοβουλία συνδέεται με όσα τραγικά συμβαίνουν στο ρωσο-ουκρανικό μέτωπο.


Πηγή: www.in.gr









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάλι θα εξυπηρετηθεί η κομματική πελατεία και θα βολευτούν τα τσιράκια τους. Να κάθονται και να ξύνονται ,να είναι στα σπίτια τους ,να παίρνουν και τα μόρια. Και εσύ φουκαρά αστυφύλακα των Αθηνών φάε σκατά. Κι ας υπάρχουν εκεί άτομα που είναι με απόσπαση 7 και 10 χρόνια. Αίσχος...