Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκοψε το «βραχιολάκι» και αναζητείται επικίνδυνος ληστής τραπεζών







Μετά τις παραβιάσεις των κανονικών αδειών που έπαιρνε από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο επικίνδυνος ληστής Βασίλης Δημάκης 43 ετών, αποφάσισε να κόψει το ηλεκτρονικό βραχιολάκι του και να μην επιστρέψει στο κελί του στον Κορυδαλλό.

Ο Δημάκης αναμενόταν μέχρις τις 13:30 στον Κορυδαλλό, ωστόσο όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., στις 12:17 παραβίασε και αφαίρεσε το μέσο ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι), κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής άδειας που του είχε χορηγηθεί με την από 15/03/2022, απόφαση Πειθαρχικού Συμβουλίου του Καταστήματος Κράτησης.






Στο παρελθόν ο Βασίλης Δημάκης, είχε κάνει επανειλημμένες απεργίες πείνας, επιζητώντας να εξασφαλίσει εκπαιδευτικές άδειες προκειμένου να σπουδάσει στη Νομική. Το 2007 είχε συλληφθεί για ληστείες σε τράπεζες και κλοπές ενώ τον Ιούνιο του 2013 πήρε τετραήμερη άδεια αλλά δεν επέστρεψε στη φυλακή.

Ήδη από την ΕΛ.ΑΣ, βρίσκεται σε εξέλιξη, επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.




Πηγή: www.zougla.gr









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα τιμωρηθεί κάποιος για το περιστατικό από το πειθαρχικό συμβούλιο που του έδωσε άδεια ενώ είχε στο παρελθόν παραβιάσει άλλη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα γράψει πάλι κάτι καλό κάποιος "πολυγραφότατος" δημοσιογράφος για τον "καλό" ληστή τον "καλό" φοιτητή που αντιστέκεται και δεν θέλει να δουλέψει ντελιβεράς......!!!!!!!