Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Ισόβια στον 72χρονο που σκότωσε τον 39χρονο Κωνσταντίνο Καρυτινό


Ο 72χρονος, πριν από περίπου έναν χρόνο, εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 39χρονο Κωνσταντίνο Καρυτινό, μέσα στο κατάστημα "Γερμανός" στην Κυπαρισσία.




Tην ποινή της ισόβιας κάθειρξης, 3 ετών και 6 μηνών φυλάκισης επέβαλε, κατά πλειοψηφία, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας, στον 72χρονο, που πριν από περίπου ένα χρόνο, εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 39χρονο Κωνσταντίνο Καρυτινό, μέσα στο κατάστημα "Γερμανός" στην Κυπαρισσία.



Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική διάθεση με ενδεχόμενο δόλο. Επίσης, τον κήρυξε ένοχο και για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.


Νωρίτερα κατά την απολογία του, ο 72χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για ό,τι έγινε, υποστηρίζοντας ότι σκοπός του ήταν να τραυματίσει το θύμα στο πόδι και όχι να τον σκοτώσει, με σκοπό να τον αναγκάσει να του ζητήσει συγγνώμη, επειδή νωρίτερα τον είχε προσβάλει.



Σύμφωνα με όσα είπε, πήγε στο κατάστημα, όπου ιδιοκτήτης ήταν ο 39χρονος, με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι δεν λάμβανε τον λογαριασμό της κινητής του τηλεφωνίας σε έντυπη μορφή, και όταν ζήτησε να διακόψει το συμβόλαιο του, το θύμα που τον εξυπηρετούσε του μίλησε απρεπώς, προσβάλλοντάς τον.

Αυτή ήταν και η αφορμή για να πάει στην οικία του, να πάρει το περίστροφό που είχε στην κατοχή του και να επιστρέψει και να ακολουθήσει ό,τι συνέβη το πρωί της 7ης Απριλίου του 2021.

Τέλος, ο κατηγορούμενος εξέφρασε την πρόθεση να παραχωρήσει όλη του την περιουσία στο ανήλικο τέκνο του 39χρονου θύματος.


Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ισόβια στον 72χρονο;Αύριο έξω θα είναι και θα πίνει το ούζο του στην πλατεία του χωριού.