Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους


Μετά από καταγγελίες για βάναυση συμπεριφορά κατά ζώων στα δύο δημοτικά κυνοκομεία της Σπάρτης διέταξα την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας. Έγιναν τρεις συλλήψεις. Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, αστυνομικός που τελεί σε ειδική άδεια. Για το θέμα επικοινώνησε μαζί μου και ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, Γρηγόρης Δημητριάδης, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον. Ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου, πόσο μάλλον των αρμοδίων αρχών και των υπευθύνων. Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους.








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για άλλη μια φορά εξαντλήθηκε η αυστηρότητα των αρμόδιων υπηρεσιών μόνο και μόνο γιατί πρόκειται για αστυνομικό. Στα διάφορα καταφύγια και ξενοδοχεία τετραπόδων όμως δεν πάμε για να μην χαλάσει η σούπα με τα φιλαράκια μας των ζωωφιλικών και χάσουμε καμία ψήφο. Αφού λοιπόν ο νόμος είναι νόμος για όλους για να δούμε πόσα καταφύγια είναι νόμιμα και πόσες πανσιόν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα μας τρελάνει ο άνθρωπος, τη μία δεν ισχύει ο νόμος για κλοπή για τη γιαγιά με τα ψώνια, από την αλλη ισχύει για όλους τι στα κομμάτια κάνει, μας δουλεύει;;;; Τι ισχύει τελικά;;;;