Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άφαντοι οι μάρτυρες αστυνομικοί στη δίκη για τη συμπλοκή χούλιγκαν στο Πέραμα


Δεν προσήλθαν να καταθέσουν για τα επεισόδια οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες, Τετάρτη, οι δικαστές του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά όπου επρόκειτο να δικαστούν επτά χούλιγκανς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού που συνελήφθησαν στο Πέραμα για συμπλοκή με μαχαιρώματα, ξυλοδαρμούς και φωτιές σε οχήματα.

 

Στην εκφώνηση της υπόθεσης ήταν παρόντες οι κατηγορούμενοι που ήταν ελεύθεροι, αλλά απουσίαζαν αδικαιολόγητα οι τρεις αστυνομικοί που είχαν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες για τα επεισόδια. Το δικαστήριο τιμώρησε τους απόντες αστυνομικούς με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ, ενώ η δίκη αναβλήθηκε για τις 17 Μαρτίου.

 

Όλα αυτά εν μέσω της διερεύνησης της δολοφονίας του Άλκη και καταγγελιών για το ρόλο αστυνομικών σε υποθέσεις οπαδικής βίας. Οι τρεις αστυνομικοί αναμένεται να αντιμετωπίσουν κυρώσεις και από την υπηρεσία τους για την αδικαιολόγητη απουσία τους από το δικαστήριο, ενώ εγείρονται πελώρια ερωτήματα για το ρόλο της Αστυνομίας στην αντιμετώπιση των χούλιγκαν και των περιστατικών βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα.

newsbreak.gr





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Tα ερωτήματα πια είναι?επειδή δεν πήγαν οι αστυνομικοί για να μην στοχοποιηθουν από τα καλοπαιδα?Αναπαραγωγή άρθρου από άλλη ιστοσελίδα χωρίς καν να διαβαστεί.....