Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεά της «Ελληνικός Χρυσός» για την αντικατάσταση των ελαστικών πυροσβεστικών οχημάτων


«Ελληνικός Χρυσός» ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Πυροσβεστικού Σώματος για την αντικατάσταση ελαστικών σε οχήματα του στόλου του, προχώρησε σε δωρεά 94 επίσωτρων ελαστικών συνολικής αξίας 10.000€.

Η αντικατάσταση των ελαστικών αφορά τα οχήματα που συμβάλουν στην αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών και επιχειρούν όλο το 24ωρο σε δυσχερείς συνθήκες εντός δύσβατων δρόμων του δασικού οδικού δικτύου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα πυροσβεστικά οχήματα που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις στην Αττική και την Εύβοια υπέστησαν εκτεταμένες φθορές και η αντικατάσταση των ελαστικών αποτελούσε πρωτεύουσα ανάγκη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Τα ελαστικά παρελήφθησαν και τοποθετήθηκαν στα οχήματα την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και θα συμβάλλουν στην άρτια επιχειρησιακή προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.

Κατά την παράδοση και παραλαβή των ελαστικών, ο Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Σταμούλης δήλωσε εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος:

«Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνικός Χρυσός για την άμεση ανταπόκριση σε μια καίρια ανάγκη του Πυροσβεστικού Σώματος που θα ενισχύσει την ασφάλεια και την επιχειρησιακή ετοιμότητα των οχημάτων του»

Την εταιρία εκπροσώπησε ο Διευθυντής Εταιρικής Υπευθυνότητας κος Γιάννης Μαλεγκάνος, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά και αμέριστο σεβασμό στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, στεκόμαστε αρωγοί στον κρίσιμο ρόλο του για την αντιμετώπιση έκτακτων κινδύνων για τη χώρα μας»








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είστε περήφανοι για τη δημοσίευση ; Δεν δώρισαν πυροσβεστικό όχημα ; Λάστιχα δώρισαν..... Αν επρόκειτο για αφρικανική χώρα ναι θα ήταν είδηση. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι σε μια ευρωπαϊκή χώρα η κυβέρνηση νοιάζεται να αλλάξει λάστιχα στα οχήματα της πυροσβεστικής.
Ντρέπομαι για άλλη μια φορά για την κατάντια μας.....