Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί δεν εξήγησε στους αξιωματικούς ο Υπουργός για τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ


Τον πραγματικό λόγο, για τον οποίο οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία δεν θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος του Φεβρουαρίου, δεν εξήγησε στους αξιωματικούς του Σώματος, όπως οι ίδιοι αναφέρουν στο bloko.gr, καθώς κανένας με τον οποίο συνομηλίσαμε δεν θεώρησε ότι η εμπλοκή της ΕΛΑΣ στη διαχείριση τής πανδημίας είναι τέτοια, που να επιβάλει την αναβολή των κρίσεων.
Πρακτικά, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, οι κρίσεις των Αξιωματικών θα παραταθούν το πολύ για έναν μήνα, εάν αναλογιστεί κανείς πως οι μέχρι τώρα προβλέψεις έλεγαν ότι θα ξεκινήσουν στα τέλη του Φεβρουαρίου και ο κύριος υπουργός μίλησε για Μάρτιο.
"Σε αυτές τις 15 - 30 ημέρες θα έχει αλλάξει η κατάσταση με την πανδημία στη χώρα;" ρωτούν το bloko.gr αξιωματικοί, χωρίς φυσικά να μπορούν να λάβουν απάντηση από εμάς.
Για να γίνουν οι κρίσεις τον Μάρτιο, είναι απαραίτητο ή ένα νέο Προεδρικό Διάταγμα ή μία απόφαση τού Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης για δίμηνη παράτασή τους.




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την ερώτηση αυτή θα υποβάλω και εγώ: "Σε αυτές τις 15 - 30 ημέρες θα έχει αλλάξει η κατάσταση με την πανδημία στη χώρα;"
Γιατί δεν μας λες ποιος κατά την άποψη σου ποιος είναι εντέλει ο πραγματικός λόγος; Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος, για τον οποίο οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία δεν θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος του Φεβρουαρίου, γιατί δεν εξηγείς εσύ στους αξιωματικούς του Σώματος τι πραγματικά συμβαίνει; Μας κρύβεις κάτι, φοβάσαι για κάτι η μήπως η παρούσα ανάρτηση του άρθρου σου έχει κάποια σκοπιμότητα;