Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Θέμης Καλαμάτας εύχεται στον Φώτη Νασιάκο


Ανάρτηση τού Θέμη Καλαμάτα: Χρόνια Πολλά στον τεράστιο Φώτη Νασιάκο από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και ιδίως από εμένα προσωπικά. Μαζί με τον Στέλιο Σύρο και τον Γιάννη Ραχωβίτσα ( Yiannis Rachovitsas ) είναι οι Αξιωματικοί που έκαναν εμένα τον "ψάρακα" Αρχιφύλακα εκείνης της εποχής να διαμορφώσω το δικό μου σύμπαν και να κάνω το μικρό έστω δικό μου όνομα έχοντας πάντα ως Ευαγγέλιο τις αξίες και την ικανότητα αυτών των σημαντικών ανδρών.

Χρόνια Πολλά Αρχηγέ.
Θ. Κ









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μιας και το σοβαρό ενημερωτικό σας site ανεβάζει ευχές επί του προσωπικού, να πω και εγώ χρόνια πολλά στον θείο μου μπάρμπα Φώτη Ποτούλα που δεν έχει 24η φύλαξη,αστυνομική συνοδεία και υπηρεσιακό όχημα σαν κάποιους άλλους συνταξιούχους, γκουχ, γκουχ, ονόματα δεν λέμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O Θέμης Καλαμάτας αποτελεί ένα λαμπρο αξιωματικό, ο οποίος τιμά όχι μόνο την ΕΛΑΣ αλλά και την ελληνική κοινωνία εν γένει! Με τις ευστοχες παρεμβασεις του μας καθιστά σοφότερους και κοινωνούς κρίσιμων θεμάτων. Θέμη σε ευχαριστούμε και σε στηρίζουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΜΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΊΣΑΙ ΘΕΌΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΙΜΑΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ ΣΟΥ.
Ο χρήστης Νικολας είπε…
Α ρε Θέμη μακάρι όλοι οι αξιωματικοί να ήταν σαν εσένα μεγαλοκαρδοι και λεβέντες.Μπραβο ρε παλικάρι για όσα γράφεις .Ο Θεός να σε φιλάει εκεί μακριά που υπηρετείς την πατρίδα . Ήμουν κάποτε υφιστάμενος σου και δεν θα ξεχάσω πόσο καλά μου φέρθηκε ..οι δε πιτσιρικάδες σε είχαν για πατέρα
Ο χρήστης Ροδίτης είπε…
Kυριε Καλαμάτα με είχες Δόκιμο Αστυφύλακα και δεν ξεχνώ πόσα έμαθα από εσένα και πόσο καλός άνθρωπος αλλά και αξιωματικός είσαι.Να είσαι καλά.