Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πέρασαν δέκα χρόνια που ακούμε ότι θα απαλαγούμε από τις επιδόσεις δικογράφων - κείμενο αστυνομικού


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Πέρασαν ήδη 10 ολόκληρα χρόνια από τότε που μας έλεγαν ότι θα αποδεσμευθούν περίπου 1500 ( και παραπάνω) αστυνομικοί από το πάρεργο των επιδόσεων ώστε οι αστυνομικοί που διενεργούσαν τις επιδόσεις να επιστρέψουν στην φύλαξη του πολίτη. Τελικά στο τέλος βλέπω ότι αντί να γίνει αυτό θα αυξηθούν οι αστυνομικοί που κάνουν τις επιδόσεις και το δούλεμα πέφτει σύννεφο. Εδώ δεν μπορούν να κάνουν ένα γνήσιο υπογραφής ηλεκτρονικά θα κάνουν τις επιδόσεις?  
Δέκα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις σε όλα τα σάιτ, σε όλα τα ΜΜΕ, σε όλες τις επισκέψεις Υπουργών και Αρχηγών διεμήνυαν ότι έφτασε το τέλος των παρέργων και οι αστυνομικοί θα ( θα,θα,θα, τι σας θυμίζει) επιστρέψουν στον δρόμο. Ε άμα τους δείτε σφυρίξτε κλέφτικα. Εάν διαβάσετε σχεδόν σε όλες τις ευρωπαικές χώρες οι επιδόσεις γίνονται ηλεκτρονικά, εμείς πόσο πίσω είμαστε? Προ διετίας ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε δηλώσει ότι ήταν έτοιμο να γίνει η ηλεκτρονική επίδοση δικογράφων αλλά μας πρόλαβε η πανδημία και μας πήγε πίσω. Τώρα εδώ γελάμε ή κλαίμε από τα γέλια? Στο καπάκι έβγαιναν όλες οι συνδικαλιστικές ενώσεις και έλεγαν ότι τώρα πρέπει να επισπευθεί η διαδικασία να γίνονται ηλεκτρονικά που θα είναι και πιο σίγουρη όσο αφορά την υγεία των πολιτών και αστυνομικών  από την πανδημία. 
Είδατε εσείς καμία πρόοδο από την αρχή της πανδημίας και μετά? Από τη μία λένε κρατάτε αποστάσεις μεταξύ σας και από την άλλη οι αστυνομικοί έρχονται κάθε μέρα σε επαφή με τους πολίτες  δίνοντας χέρι με χέρι δικόγραφα.   Τελειώνοντας μία ερώτηση για όλους μας.  Όταν γίνονται οι επιδόσεις χέρι με χέρι, μέσα στην οικία ή έξω από την οικία, πιστεύετε ότι όλοι φοράνε την μάσκα ΄η έστω δεν τη φοράνε κανονικά?  Η απάντηση είναι απλή. Όσοι γνωρίζουν από χωριά της Ελλάδας και όχι από μεγάλες πόλεις καταλαβαίνουν.   
Πάντως έχω την εντύπωση και την πεποίθηση ότι τελικά αυτή η Κυβέρνηση έστω και αργοπορημένα θα καταφέρει να περάσει την ηλεκτρονική επίδοση και να απαλλαγούν οι χιλιάδες αστυνομικοί από αυτό το πάρεργο και φυσικά να ανασάνουν και λίγο οι μάχιμοι.









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι συνάδελφοι που πέρναγαν ζωαρα με τα πολιτικά τους και με το ελευθερο ωραριο;;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ που μιλάς για ζωάρα έλα σε ένα τμήμα για να περάσεις και εσύ ζωάρα. Μια μέρα επιδόσεις, την άλλη περιπολικό, την άλλη μέτρα σε γήπεδα, την άλλη μεταγωγή και το άγχος μην σκάσουν οι προθεσμίες των δικαστηρίων στα χέρια σου. Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε.....