Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κορωνοϊός: Πάνω από 2.000 κρούσματα στην Ελληνική Αστυνομία - «Κανένα πρόβλημα λειτουργίας» τονίζει ο Θεοδωρικάκος


Ραγδαία είναι η εξάπλωση της μετάλλαξης Omicron  στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Tα ενεργά κρούσματα στην Επικράτεια είναι 2097, εκ των οποίων 792 στη ΓΑΔΑ και   και 170 στη Θεσσαλονίκη. Οι νοσηλείες στην Επικράτεια είναι 21.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ερωτηθείς χθες αν τα κρούσματα κορωνοϊού έχουν προκαλέσει προβλήματα στην Ελληνική Αστυνομία δήλωσε:

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι τμήμα της κοινωνίας και υπάρχουν αστυνομικοί οι οποίοι έχουν νοσήσει. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη λειτουργία των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδιαίτερα στις υπηρεσίες αιχμής που αφορούν την ασφάλεια. Θέλω να σας αναφέρω ότι ο αριθμός των αστυνομικών που βρίσκονται σε νοσοκομεία είναι μόλις 20 από τη συνολική δύναμη των 56.500 και γι’ αυτό δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα και υλοποίηση των σχεδιασμών ώστε η Ελληνική Αστυνομία να προσφέρει το κρίσιμο αγαθό της ασφάλειας στους πολίτες».















Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κ. Υπουργέ κ. Αρχηγέ
Γιατί δεν απαγορεύεται την παρουσία του κάθε επαγγελματία συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ στα κανάλια προς τέρψη του κάθε τηλεδημοσιογραφου; Μόνο ζημιά κάνουν στην εικόνα της ΕΛ.ΑΣ. Τις περισσότερες φορές δεν ξέρουν να μιλήσουν, ρητορεύουν με ύφος κ στυλ χωρίς να γνωρίζουν απολογούμενοι στον κάθε δημοσιογράφο που θέλει να γεμίσει τον τηλεοπτικό του χρόνο. Ας μιλήσουν στους ψηφοφόρους που εκπροσωπούν. Γιναυτο εκλέχτηκαν. Υπάρχουν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι Τύπου Διαχρονικά έτσι γινόταν. Κόψτε τους από ραδιόφωνα και τηλεόραση. Το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορείτε κ εσείς. Κοψτε και τις συνδικαλιστικές άδειες. Αρκετά προνόμια έχουν τόσα χρόνο κ ελεύθερο χρόνο. Ας δουλέψουν λίγο παραπάνω οι περισσότεροι γιατί κάποιοι λίγοι δουλεύουν και ας αφήσουν τις αξιώσεις ορισμένοι να γίνουν βλαχοδημαρχοι η βουλευτές όπως διαφημίζουν.