Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί είπε ο Γιώργος Kαλλιακμάνης στον Υπουργό και τον Αρχηγό για την έλλειψη δύναμης στην Ν/Α και τα αλλεπάλληλα νυχτερινά


Κείμενο του Γιώργου Καλλιακμάνη:

Σήμερα, Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχάλη ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, επισκέφθηκαν τις Υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής και συνομίλησαν με τους Διευθυντές και Διοικητές των Υπηρεσιών προκειμένου να επιλύσουν ζητήματα που υφίστανται σε αυτές τις Υπηρεσίες.

Κατά την επίσκεψή τους, ο Υπουργός και ο Αρχηγός, επισκέφθηκαν και τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής και δράττοντας την ευκαιρία τους ενημέρωσα επισταμένα αμφότερους για την έλλειψη Δύναμης στα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας της Ν/Α Αττικής, λόγω της οποίας δημιουργούνται πλείστα προβλήματα στην διεκπεραίωση των υποθέσεων που αφορούν την Ελληνική Αστυνομία, αλλά λειτουργούν με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε αναπόφευκτα να παραβιάζονται τα δικαιώματα των Ελλήνων αστυνομικών.

Τέθηκε το ζήτημα ειδικά των αλλεπάλληλων νυχτερινών που καταπονούν το προσωπικό προκειμένου να βγουν οι περιπολίες, αλλά και να λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι Υπηρεσίες.

Άλλωστε τα αλλεπάλληλα νυχτερινά, πέραν από την καταπόνηση του προσωπικού, δεν αμείβονται λόγο του πλαφόν που υφίσταται και έτσι νομιμοποιούν στην ουσία την άμισθη εργασία.

Όπως ανέφερα στον Υπουργό και στον Αρχηγό, ο πολίτης  θα πρέπει να αισθάνεται ασφάλεια, αλλά αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την ενίσχυση των Υπηρεσιών με προσωπικό και όχι με την καταπόνηση του εναπομείναντα ολιγάριθμου αστυνομικού προσωπικού της Ν/Α Αττικής.









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιώργο ξέχασες τα Τμήματα Tροχαίας!!!Και αυτά στην ένωση ανήκουν και πολλοί συνάδελφοι από αυτά σε ψηφίζουν. θα μου πεις εκλογές πέρασαν !! Σωστά; Next year ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπάρχουν και δυο Τμήματα Τροχαιας σε αυτήν την αχανή περιοχή ….. Αλλά μόνο ενόψει εκλογών εμφανιστήκατε να δώσετε παρών … άπαντες . Καλό σας βράδυ
Υ.Γ για τους συνδικαλιστές τα παραπάνω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί παιδιά δεν βγήκατε εσείς οι δυο συνδικαλιστές μαζι στην φωτογραφία μαζί με τον υπουργό