Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανεμβολίαστοι αξιωματικοί ζητούν πρόστιμα για Covid - καταγγελία αστυνομικού


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Είναι δυνατόν ανεμβολίαστοι αξιωματικοί (Αστυν. Διευθυντές μάλιστα) να δίνουν εντολές για βεβαίωση προστίμων των μέτρων Κορονοϊού, ακόμα και με το ζόρι;


Ενω η εγκληματικότητα έχει πάρει διαστάσεις, ενώ πλησίασαν οι Αγιες Ημέρες, έχουμε σε πολλές περιπτώσεις από υψηλόβαθμα στελέχη, αξιωματικούς, ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, που μας πιέζουν, ξεφεύγοντας και από τα νόμιμα όρια της χρηστής διοίκησης ως προϊστάμενοι Υπηρεσιών, να βεβαιώνουμε μόνο πρόστιμα, χωρίς να ασχολούμαστε με την πραγματική αστυνόμευση!

Καλό θα ήταν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και στο Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ να τα ελέγχουν όλα αυτά, γιατί και η Κοινωνία άλλα πράγματα περιμένει από εμάς ως Αστυνομικούς, αλλά και γιατί το ηθικό και η ψυχολογία μας έχουν πιάσει πάτο!
Ενώ για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, με την παραπάνω κατάσταση, οι περισσότεροι Αστυνομικοί δεν μπορούν πλέον να δέχονται υγειονομικές αυστηρές εντολές για την πανδημία και για βεβαίωση παραβάσεων "ακόμα και με το ζόρι" από ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ προϊσταμένους και ειδικά αξιωματικούς του Σώματος, γιατί αυτό είναι αντιδεολογικό, αντιπαραγωγικό και παράτυπο, ενώ οδηγεί σε μείωση της υπηρεσιακής απόδοσης...

Καλά Χριστούγεννα!
Χαμηλόβαθμοι φιλότιμοι Αστυνομικοί!









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κρίσεις έρχονται υποθέτουν ότι αν κάνουν τα καλά παιδιά θα προαχθούν στα σίγουρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλο θα ηταν να προσεχεις τι λες συναδελφε. Τι σχεση εχει αν ο αξιωματικος που σε διατασσει ειναι εμβολιασμενος η οχι? Μαλλον τα εχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χαμηλόβαθμε πλήν φιλότιμε αστυνομικέ... καθήκον σου είναι απαρεκλιτα η τήρηση της εφαρμογής των νομων και διατάξεων του κράτους... όχι επιλεκτικά όπως ΕΣΥ τα έχεις μπερδεμένα στο απαίδευτο και ανεκπαίδευτο μυαλουδακι σου.... και που αντικρούεται ρε φιλε η νόμιμη διαταγή με τον εμβολιασμό του αξιωματικού????