Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πολλά παράπονα άκουσε ο Υπουργός από το προσωπικό στα Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων


Στελέχη της ΥΑΤ και της ΥΜΕΤ είδε το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, και όπως αναφέρεται στο επίσημο δελτίο τύπου "είχε εκτενή συζήτηση για θέματα που απασχολούν τις δύοεπίλεκτες μονάδες της Αστυνομίας, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν".
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο κύριος υπουργός άκουσε πολλά παράπονα από τους υπηρετούντες στη συγκεκριμένη διεύθυνση, ειδικά για τις ΕΔΕ, που γίνονται σε βάρος τους η μία μετά την άλλη, για τις... διαρροές αστυνομικών από την υπηρεσία το τελευταίο τρίμηνο, αλλά και για τα λεωφορεία, τα οποία χαρακτηρίζουν "κινητά φέρετρα", παρόλο που έχει εγκριθεί κονδύλι δύο εκατομμυρίων ευρώ για την ανακατασκευή τους.
Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν ότι ο κύριος Θεοδωρικάκος για όλα απαντούσε ότι "θα το φτιάξουμε, θα το δούμε", ακόμα και όταν αστυνομικός του ζήτησε να διπλασιαστεί το επίδομα των 150 ευρώ, που λαμβάνουν.









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επίδομα, η μαγική λέξη....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να μαζέψουν πρώτα τους χουλιγκάνους τους υφιστάμενους τους που ντροπιάζουν το σώμα σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους και νομίζουν ότι το να υπηρετείς στα σώματα ασφαλείας σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις κάθε μέρα κατάχρηση, να βαράς, να βρίζεις και να δίνεις ψευδείς καταθέσεις κατά το δοκούν. Αστυνομικός που 1 στις 3 λέξεις που λέει σε πολίτες είναι "πουτάνες" ή "θα σε γαμήσω" κλπ και σπάει τζαμαρίες, αμάξια, κεφάλια και λέει μετά "κοπανούσαν το κεφάλι τους στο οδόστρωμα, για να ματαιώσουν τη σύλληψή τους" δεν έχει θέση στο σώμα. Όπως δεν έχουν θέση τα άτομα που έχουν ευτελίσει τα αδικήματα της βίας κατά αστυνομικών υπαλλήλων, της απείθειας και της εξυβρίσης που πλέον όλοι το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι ότι απλά εκνευρίστηκε ο αστυνομικός και τα "φόρτωσε"..