Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θέμης Καλαμάτας: Συγνώμη παλιέ μου Χρόνε, συγνώμη ειλικρινά


Δημοσιεύουμε κείμενο τού Θέμη Καλαμάτα: Το 2021 φεύγει σιγά σιγά. Δεν ήταν και πολύ ωραία χρόνια για να λέμε την αλήθεια. Ούτε για τον άνθρωπο ούτε για την ανθρωπότητα ούτε για το περιβάλλον ούτε για την Παγκόσμια Υγεία ούτε για τις σχέσεις των λαών ούτε για τις σχέσεις των ανθρώπων ούτε για την πρόοδο ούτε για την ευημερία. Σε τρεις μέρες οι άνθρωποι θα ανταλλάξουμε ευχές για την αρχή του νέου χρόνου που θα ξεπροβάλλει δειλά δειλά χωρίς να ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει στο μέλλον του .

Για να πω την αλήθεια εγώ νιώθω ότι πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη προκαταβολικά από τον Νέο Χρόνο, τον " ψάρακα" που θα έρθει για να τον " τρομάξουμε" με την συμπεριφορά μας, με την αγένεια που συνήθως υποδεχόμαστε το κάθε τι νέο χωρίς καμία ντροπή για την ασέβεια που δείξαμε 365 ολόκληρες μέρες στον παλιό Χρόνο που τον κουράσαμε, που τον απογοήτευσαμε και δεν έχουμε την ελάχιστη ειλικρίνεια να του πούμε μια συγνώμη.
Σας παρακαλώ πολύ όλους, αγενείς και δήθεν ευγενείς, μην τρομάξετε τον νέο χρόνο με τα τα καμωματά σας.
Σταθείτε λίγο με σεβασμό, πείτε μια συγνώμη στον παλιό χρόνο έστω και την τελευταία στιγμή και ανοίξτε την αγκαλιά σας με αγάπη μετανιωμένοι και αναγεννημένοι για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο, τον " ψάρακα" που θα λέγαμε και στον Στρατό χωρίς να τον τρομάξετε.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ήμαρτον Παναγία μου