Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΚΕΕΡΦΑ: Ένοχη η κυβέρνηση για τις δολοφονίες-πνιγμούς τριάντα προσφύγων στο Αιγαίο τις μέρες των Χριστουγέννων


Ανακοίνωση τής ΚΕΕΡΦΑ: Δεν έχει τέλος η καταμέτρηση νεκρών προσφύγων στο Αιγαίο εξ αιτίας της δολοφονικής πολιτικής των κλειστών συνόρων, με ευθύνης της ΕΕ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αυτή είναι η πολιτική που σπρώχνει στα χέρια των διακινητών κατατρεγμένους πρόσφυγες που χάνουν την ζωή τους.
Τις μέρες που με κατάνυξη εορτάζουν οι Χριστιανοί την έλευση του θείου βρέφους, ένα άλλο βρέφος πνίγεται στο τέταρτο ναυάγιο βάρκας προσφύγων που ξεκίνησε το ταξίδι της από την Τουρκία με 80 ανθρώπους. Οι 18 πνίγηκαν και ο Μηταράκης με ρατσιστικό κυνισμό που ξεπερνάει κάθε όριο βρήκε ευκαιρία για να δηλώσει ότι «Η Ελλάδα θα συνεχίσει να σώζει ζωές στη θάλασσα και να μάχεται κατά των λαθροδιακινητών, αλλά δεν είναι αρκετό»!!! Δεν περιμέναμε να εκφράσει την θλίψη του για τις χαμένες ζωές των γυναικών και των παιδιών γιατί δεν μετράνε για τον υπουργό Μετανάστευσης Μηταράκη οι ζωές των προσφύγων.
Η θανατερή σοδειά της εγκληματικής πολιτικής των κλειστών συνόρων καταμετρά τριάντα νεκρούς:
Την Τρίτη 21/12 στο ναυάγιο νότια της Φολέγανδρου εντοπίστηκαν 3 νεκροί πρόσφυγες ενώ αγνοείται άγνωστος  αριθμός που βρίσκονταν στην βάρκα. Σώθηκαν μόνο 13 πρόσφυγες.
Τη Πέμπτη 23/12 στα Αντικύθηρα πνίγηκαν 11 άλλοι πρόσφυγες ενώ διασώθηκαν 90.
Την Παρασκευή 24/12 το βράδυ βορειοδυτικά της Πάρου ναυαγεί σκάφος με δεκαέξι νεκρούς ανάμεσα τους τρεις γυναίκες και ένα βρέφος.
Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτήν κυβέρνηση να συνεχίζει προκλητικά την δολοφονική πολιτική με τους πνιγμούς στο Αιγαίο και τους θανάτους από την πανδημία στις ΜΕΘ.
Ανοίξτε τα σύνορα, οι πρόσφυγες είναι  καλοδεχούμενοι, απελάστε τον Μητσοτάκη και τον Μηταράκη!
Καμιά ζωή πρόσφυγα δεν είναι λαθραία!

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως είναι καιρός να καταλάβουν οι κύριοι του ΚΕΕΡΦΑ ότι ο ελληνικός λαός δεν θέλει να πληρώνει παράνομους μετανάστες; Αν οι τώρα το ΚΕΕΡΦΑ τος θέλει ας βρεί τρόπο να πληρώνει τα έξοδά τους και να φροντίσει να μπαίνουν νόμιμα στη χώρα. Αρκετά ανεχθήκαμε